Kuda na letovanje?
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Letovanje 2013.
pa kako sada, jel bilo tako prosle godine!

- popovicvl
- Poruka: 5655
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Ja je nisam imao, i nisam hteo da je uzmem pod cenu da se okrenem i odem kuci, a niko me nije ni pitao.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
meni se cini da ako imas novu dozvolu niko te nista nece pitati..
Poslednja izmena: milan_gt, na dan sreda, 4. sep. 2013. u 20:04h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
- darko darko
pa ni ja nisam imao i niko me nije ni pitao, al sam bratu za veceras dao kontra informaciju! ode ubedjen da netreba, ima da se raspravlja pun gas

- milan_gt
niko osim nas nema taj pojam 'medjunarodne dozvole', to su nam uveli zbog one stare a sad sa novom samo nisu ukinuli jer hoce pare..
- Pančevac
Ja imam novu vozačku i rečeno mi je da treba.
Takođe niko mi nije tražio saobraćajnu na uvid,pa onda verovatno sam mogao da idem i sa neregistrovanim autom.
Takođe niko mi nije tražio saobraćajnu na uvid,pa onda verovatno sam mogao da idem i sa neregistrovanim autom.

MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- milan_gt
ja sam ove godine isao kojekuda, za koji dan u Svajcarsku i takodje ne planiram da vadim medjunarodnu..
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
ode nam lanmi kod doce...

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Pančevac
- milan_gt
xaxaxaxa stalker ludaku
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pozdravi nam one glumice! 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- matke
- VIP
- Poruka: 308
- Član foruma od: subota, 17. okt. 2009. u 21:45h
ma vozi samo pun gas
salim koliko ja znam i mislim da sam procitao kao pouzdanu informaciju u sat reviji,nove dozvole su u skladu sa evropskim dokumentima i validna su i u makedoniji i grckoj

salim koliko ja znam i mislim da sam procitao kao pouzdanu informaciju u sat reviji,nove dozvole su u skladu sa evropskim dokumentima i validna su i u makedoniji i grckoj

- mbole
- Poruka: 14947
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
To sto su nove dozvole u skladu sa ovim ili onim EU ili nekim trecim propisima, uopste nema veze sa tim da li ti treba medjunarodna ili ne (a bas i nisu u skladu ni same sa sobom, a kamoli sa EU dozvolama).
Medjunarodna dozvola je po konvenciji iz 1968 godine, i dok ne potpisemo neku novu konvenciju sa recimo zemljama EU, moramo da je nosimo pored domace vozacke. U principu to je stvar zakonodavstva svake pojedinacne zemlje. Neki priznaju strane dozvole i bez medjunarodne, a neki traze da se ima i medjunarodna, neki traze da se potpise sporazum o medjusobnom priznavanju pa onda moze bez medjunarodne (recimo Makedonija ima takav zakon, a mi nemamo potpisan sporazum).
Najboju informaciju imas na sajtu AMSS-a, to jest obavezna je medjunarodna i za makedoniju i za Grcku. Naravno niko ti je nece traziti na ulasku u zemlju, ali uopste nece biti zgodno ako te zaustave i zatraze ti je a ti je nemas.
http://www.amss.org.rs/index.php?option ... Itemid=138
Medjunarodna dozvola je po konvenciji iz 1968 godine, i dok ne potpisemo neku novu konvenciju sa recimo zemljama EU, moramo da je nosimo pored domace vozacke. U principu to je stvar zakonodavstva svake pojedinacne zemlje. Neki priznaju strane dozvole i bez medjunarodne, a neki traze da se ima i medjunarodna, neki traze da se potpise sporazum o medjusobnom priznavanju pa onda moze bez medjunarodne (recimo Makedonija ima takav zakon, a mi nemamo potpisan sporazum).
Najboju informaciju imas na sajtu AMSS-a, to jest obavezna je medjunarodna i za makedoniju i za Grcku. Naravno niko ti je nece traziti na ulasku u zemlju, ali uopste nece biti zgodno ako te zaustave i zatraze ti je a ti je nemas.
http://www.amss.org.rs/index.php?option ... Itemid=138
Djak pesak 

- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
Ja od 2005 godine idem u Grcku, Nea Flogita,45 minuta voznje od Soluna ka Kasandri, 40 evra dnevno za nas dvoje,na samoj plazi..terasa,ulica,10 metara trave i pjesak..trava je ''posumljena'', debeli hlad ko voli i u hladovini bar,najbolji u mjestu,slasticarna sa ''da polusis'' slatkisima i kojecim.. Restorana nekoliko,manjih radnji sa girosom i drugim dzidzama za hraniti se koliko hoces,pijaca sa svim i svacim od voca i povrca, svi usluzni...Gazdaricu pansiona vidimo kad dodjemo,da nam kljuc,platimo i vise je ne vidjamo u blizini,niti ko sta pita niti te mrko gleda..Nekoliko godina smo koristili lezaljke na plazama koje se ne naplacuju ali je uslov,naravno, da narucis pice,dva,zavisi koliko imas debeo obraz i tu smo davali dosta para posto je pice nekoliko puta skuplje nego je realno pa smo unazad nekoliko godina pokupovali dva velika suncobrana,one alu stolice, niske i to ne vadimo za svo vrijeme boravka,ostaje na plazi a i para za pivo i sokove dosta vise...Voda je extra topla,cista..medjutim; svake godine ista prica i svaki se put nadam da nece ali 'oce..vjetar i valovi jebu ale...popodne cim krene povjetarac,ne prestaje i pocinju valovi i muti se voda.. put do dolje vecina zna,samo pra'o! nema velikih guzvi u odlasku ali u povratku uglavnom ima ma u koje doba ljeta da se ide.Putarina je 930 dinara kroz Srbiju u jednom pravcu,kroz Makedoniju nesto vise od 6 evra u oba pravca gorivo nebitno gdje se sipa,ja nisam primjetio razliku sem neki cent u cijeni..Put; Srbija preoba dobra ali i najopasnija,mislim na dio poslije auto puta,Makedonija najbezbjednija ali NAJGORI AUTO PUT U EVROPI!!! Sramota da se naplacuje.Ka dolje i pomozi boze ali onaj dio u povratku kad se razdvajaju trake je sramota za jednu zemlju. Daleko najvece guzve su,dakako, na ulasku u Srbiju,ne vidim razlog ali eto.Ovo govorim kao neko ko ide 9 godina za redom istim putem,nisam otisao jednom pa da se moze reci ''nisi ti to dobro vidio''...putujemo oko 9 sati,laganice..eto,bratijo,idite u Grcku,ko jednom ode,nece zaci u Crnu goru.
- darko darko
i ja idem u asprovaltu, od plaze me deli setaliste, a zabodem sobu sa pogledom na more, znaci pijem kafu i cuvam decu na plazi, najlepse od svega je njihova ljubaznost, tako da to je osnovno sto idem u grcku!
- Pančevac
Letos sam bio na Lefkadi.Lepa priroda,a još lepše plaže na zapadnom delu ostrva.Kao sa razglednice
Gosti i raznih zemalja.
Jedina zamerka je divljanje mladje populacije u kasnim satima i to gostiju iz nama drage Srbije.Bruka.
Ranijih godina išao sam u Crnu goru,Bečići i nemam nekih primedbi,valjda zato što sam išao preko sindikata u naftagasov hotel gde je mahom naše osoblje.
Lani sam bio u Rafailovićima,privatno i mogu reći da sam i tu bio zadovoljan. Gazda pravi profesionalac.Uvek spreman da pomogne.
Gosti i raznih zemalja.
Jedina zamerka je divljanje mladje populacije u kasnim satima i to gostiju iz nama drage Srbije.Bruka.
Ranijih godina išao sam u Crnu goru,Bečići i nemam nekih primedbi,valjda zato što sam išao preko sindikata u naftagasov hotel gde je mahom naše osoblje.
Lani sam bio u Rafailovićima,privatno i mogu reći da sam i tu bio zadovoljan. Gazda pravi profesionalac.Uvek spreman da pomogne.
- batamare
- Poruka: 2
- Član foruma od: ponedeljak, 9. sep. 2013. u 22:24h
Gde si odseo na lefkadi, mislim u kojem mestu? Ja u petak putujem tamo u mesto nidri. Jel si isao svojim kolima ili busem?
- Pančevac
Da,bio sam u Nydriu.Vila Angelos ili originalno Agelos.Mondeom sam išao.
Mada ako budem opet išao,a nadam se,potražiću smeštaj na zapadnoj obali.Lepše su plaže i brže se stigne do njih.Bez kola ne vredi ići na Lefkadu,jedino ako nije ideja rentirati neko vozilo.
Mada ako budem opet išao,a nadam se,potražiću smeštaj na zapadnoj obali.Lepše su plaže i brže se stigne do njih.Bez kola ne vredi ići na Lefkadu,jedino ako nije ideja rentirati neko vozilo.
- darko darko
@batamare
i ja sam razmiljao da zapalim u petak, nesto me obaveze zezaju, kakvo li ce vreme biti, to me plasi, ja obicno i idem u septrmbru, ali ova zimoca me odvlaci!
i ja sam razmiljao da zapalim u petak, nesto me obaveze zezaju, kakvo li ce vreme biti, to me plasi, ja obicno i idem u septrmbru, ali ova zimoca me odvlaci!
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ako ti nesto znaci, sestra je sad dole (neki od ona tri prsta ne znam sad tacno mesto itd) i kaze da je toplo, ali ne pretoplo, sasvim ok za kupanje.
Fiesta!!
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Neznam sta bih rekao za vreme, ne bih da te plasim...
Ja sam u Crnoj Gori bio od 24. do 31.08. , vreme je bilo prilicno nestabilno u smislu da je 2 noci padala kisa,ali je sutra dan bilo za kupanje. Nije bilo bas mnogo sunca, vise je bilo onako sucmurasto-oblacno ali nije bilo hladno, voda je bila topla.Bas se videlo da prolazi sezona i da nije to to.E sad koliko je klima slicna Grckoj...
Ja sam u Crnoj Gori bio od 24. do 31.08. , vreme je bilo prilicno nestabilno u smislu da je 2 noci padala kisa,ali je sutra dan bilo za kupanje. Nije bilo bas mnogo sunca, vise je bilo onako sucmurasto-oblacno ali nije bilo hladno, voda je bila topla.Bas se videlo da prolazi sezona i da nije to to.E sad koliko je klima slicna Grckoj...
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Ja sam bio kao i goja u Nea Flogita,ispred prvog prsta 40-tak km ispod Soluna i lepo je.. Ne bi bilo loše da svako od nas stavi malo slika,neka reportažica...
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Meni je burazer bio 1. juna u Grckoj i odusevio se, kaze da mu ne pada na pamet da se cvari u julu i avgustu pogotovo sto ima malu decu. Da ne pominjem sto je smestaj 4 puta jeftiniji,nije guzva, a i nekako mi je lepse ici u predsezoni nego na kraju sezone. Ja boze zdravlja sledece godine isto 1. juna Leptokarija