Kad budeš iznad Morinja imaš fantastičan pogled na Boku, skoro pa kao iz aviona.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Pazi, nije bas 100% sredjen, jer je i dalje vijugav i uzak planinski put, ali recimo da je 85% dobro. Ponegde ima da je utonuo asfalt, na jednom parcetu od 30tak metara je i odron otkinuo pa su nasuli, ali generalno nista strasno i totalno vozljivo, moze i sa spustenim autom bez problem da se prodje. Samo polako jer je nepregledno, pa ume da bude zeznuto zbog mimoilazenja. Ja sam prvi put tuda isao nocu pa mi je delovalo strasno, ulazim u serpentinu i na sred nje odjednom autobus, a nije bilo sanse da ga vidim pre togaSharpshooter piše:Išao sam tim putem preko Bosne pre par godina, kada je to parče do granice bilo katastrofa. Kompletno, ali kompletno uništen asfalt, drago mi je da su ga sada sredili.
Valjda Gornji Milanovac?milan_gt piše:... i izlazite na Rudnik, onda Mladenovac Cacak i Uzice...
Pa i nemaš nekog drugog izborabojan_kv piše:Koji je najpametniji put od Novog pazara(do NP znam tj do granice) pa do Becica? Gledam nesto nije losa marsuta
Rozaje- Berane- Kolasin- Podgorica- pa do primorja