Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Problem sa trapom Sierra 3 vrata '89. god

Redovna održavanja, servisiranja, delovi.
Nije mesto za kvarove.

Moderator: Dragomir

Odgovori
zikabredli
Poruka: 6
Član foruma od: nedelja, 25. jul 2010. u 01:26h

Problem sa trapom Sierra 3 vrata '89. god

Poruka od zikabredli » ponedeljak, 25. apr. 2011. u 23:41h

Forumaši, treba mi Vaše mišljenje.

Imam Sierru 89. god sa troja vrata, i imam neki problem sa prednjim tockovima. Konkretno sa prednjim desnim. Nekako mi se čini da nije skroz na svom mestu. Imam petnaestice felne i levi točak je na normalnoj udaljenosti od ne znam krila, baš kako bi trebalo, ali desni je nekako preblizu tih lukova, branika, krila kako god da se zove taj deo tačno! ;) Kada pređem preko neke neravnine, čuje se lupkanje u oba točka, malo (bukvalno) cima volan, a kada skrećem u desno, u tom desnom točku baš se čuju neki zvukovi koje ne znam da opišem. Mogu da slikam točkove, pa da okačim da bi eventualno stvari bile jasnije.

Ukoliko bih poprvljao/menjao ceo predni trap, koja bi mi opcija bila najpametnija i koliko bi me to finansijski izašlo? Znači govorim o full popravci. :suicide:

I znaaaam savete ljudi da se kupi nov auto thumbsuph ali jednostavno to sada nije opcija, jer se nema para trenutno ni za šta novije! Od :ford: -a naravno!

van
VIP
Poruka: 9042
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Re: Problem sa trapom Sierra 3 vrata '89. god

Poruka od van » utorak, 26. apr. 2011. u 00:08h

Ramena , krajevi spona , gumice balanstanle , gumeni oslonci na kosevima , prednji lezajevi ....
Ovo su stvari koj emogu da odu na trapu .
Pitanje je sta je sve otislo . Mislim da ispod 100e moze da se sredi

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21558
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » utorak, 26. apr. 2011. u 01:07h

Jeftin je prednji trap za Sierru... oteraj kod trapadžije na dijagnostikovanje i on će te uputiti šta da menjaš.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

zikabredli
Poruka: 6
Član foruma od: nedelja, 25. jul 2010. u 01:26h

Poruka od zikabredli » četvrtak, 26. maj 2011. u 23:31h

Bio kod trapdžije, rekao da moram menjati oba ramena, desnu šipku od letve volana i gumice na balanštangli. Traži za delove i rad 100 evra. Jbm li ga učinilo mi se mnogo.
Markedjani piše:Jeftin je prednji trap za Sierru... oteraj kod trapadžije na dijagnostikovanje i on će te uputiti šta da menjaš.

Odgovori

Povratak na „Održavanje i servisi“