Safe mod 2.0tdci
Moderator: Dragomir
-
manicvr
- Poruka: 5
- Član foruma od: petak, 17. okt. 2025. u 22:06h
Safe mod 2.0tdci
Jos jednom pozdrav svima, posto mi je ovo prvi post. Kupio sam c max 2.0 tdci 100kw 136ks 2007 godište ali imam problem sa safe modom auto lepo pali i lepo ide do nekog trenutka i udje u safe mod ograniči obrtaje na odprilike 2800 ne izbacuje nikakvu grešku nema sijanja lampica nema upozorenja. Kada ugasim auto ponovo upalim vraca se sve na staro neko kratko vreme i ponovo ide ogranicenje jedino sto sam primetio da ne postiže radnu temperaturu i tokom vožnje na otvorenom pada temperatura predpostavljam da je termostat otišao da li može da zbog njega ide u safe mod? Na Delphi dijagnistici nikakvu grešku ne pokazuje vezanu za ograničenje obrtaja. Hvala!
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9969
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Safe mod 2.0tdci
Pa ako ga baci u safe mod trebalo bi da ostane greska upisana.Probaj drugu dijagnostiku
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
-
manicvr
Ok probacu, a jel postoji mogućnost da to radi zbog termostata odnosno nedovoljne temperature motora?
- ljuba power
- Poruka: 2722
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
nema veze sa tim temp.motora.malo ozbiljnija dijagnostika će pokazati gde je problem
-
manicvr
Da napišem kako je rešen problem. Bilo je puklo crevo za vakum koje ide na dpf ako sam lepo razumeo problem je rešen zamenom.