E što ste dosadni sa tim Dragomirom!
I ja sam prvi put otišao kod Dragomira na osnovu preporuka sa ovog foruma!
Tip mi se uopšte nije svideo, vrlo je prepotentan!
A za auto mi je rekao da ništa ne valja, da mora da otvara motor i da će popravka da košta otprilike 1000 evra! Ja sam se žalio samo na neke vibracije i zvuke! U celoj toj sitaciji neki klinac majstor koji radi kod njega dobacuje kako auto mogu da oteram na Bubanj potpok! Skroz sam se bio smorio i otišao.
Nisam verovao u to što je rekao, pošto je auto skroz ok, motor super radi, odlično vuče, jedino ima te neke vibracije.
Otišao sam do Vukašinovića i momci su u roku od 2 minuta konstatovali da je u pitanju nosač motora, zamenili ga i od tada auto vrlo lepo i tiho radi.
A vi slobodno idite u Pinosavu pa nek vam Dragomir daje svoje pametne savete!
Servis na Novom Beogradu
Moderator: Dragomir
- slobodanV
- Poruka: 9
- Član foruma od: subota, 15. jan. 2011. u 23:16h
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21545
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Servis na Novom Beogradu
Možeš li nam malo bolje objasniti celu situaciju ?
Mislim čisto zbog ostalih ljudi da vide u čemu je problem.
Mislim čisto zbog ostalih ljudi da vide u čemu je problem.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- slobodanV
- Poruka: 9
- Član foruma od: subota, 15. jan. 2011. u 23:16h
Pa nema tu šta da se objašnjava! Ne volim kada neko pravi budalu od mene. Ovde nije bio problem jer je Dragomir hteo da zaradi neke pare, nego što je sa omalažavanjem gledao na moj auto a posle 5 minuta je konstatovao da nešto debelo nije u redu i da on ne zna ništa dok ne otvori motor! I tek onda kad otvori znaće šta je i koliko košta, ali uglavnom oko 1000 Eura.
Eto to je cela priča, ne kažem ja da on nije dobar majstor i da ne zna da radi ali me nervira to pametovanje i odnos prema mušteriji. Ili sam ja natrčao kad mu je bio loš dan?
Eto to je cela priča, ne kažem ja da on nije dobar majstor i da ne zna da radi ali me nervira to pametovanje i odnos prema mušteriji. Ili sam ja natrčao kad mu je bio loš dan?
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21545
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ne znam ali gosn Gagi nam nije poznat po takvom ponašanju... posebno ga ne poznaju takvog ljudi koji održavaju i popravljaju kola kod njega.
Al' dobro neka bude tako kao što si ti rekao a da ne proveravam tvoju priču sa njegove strane
Al' dobro neka bude tako kao što si ti rekao a da ne proveravam tvoju priču sa njegove strane

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!