Koje su halogene sijalice najkvalitetnije?
Moderator: Dragomir
- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
Re: Koje su halogene sijalice najkvalitetnije?
Ja kupio na lukoilu neke plave (samo te su imali)za 600 dingera i svetle izrazito belo,bas daju lepo svetlo tako da sam zadovoljan.
- deketa
- Poruka: 273
- Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h
Ja sam ove uzeo u Gang Landu,par 1380 din,imali su iste takve sa plavakastim staklom koje po boji snopa kopiraju ksenon farove al ja htedoh nesto malo jace.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Posle gledanja svega ovoga koji je zakljucak, koje su najbolje? 

Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Po karakteristikama od jeftinijih Bosch Quick, a od jačih Osram SIlverStar. Ove prve su džabe, a ove druge traju dosta duže nego Nightbreaker.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dimges
- Poruka: 636
- Član foruma od: subota, 22. maj 2010. u 10:50h
H4 nije problem, to je jeftino, H7 su skupe, kod nas dođu najjeftinije Wurtzove 1 kom 4.3 eu.. ima po 3 Eu neke Češke.. ali to mi je sumnjivo .. nije problem samo u parama, nego teško se menja, n.pr. na fiesti Levi far...
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Na mondeu nemam te probleme sa menjanjem sijalica, vadi se far za manje od minut 
E to mi je trebalo Stefane, posto nisam najbolje skapirao iz grafikona koje kolone su najbitnije. A meni se ucinilo da su medju jeftinijim najbolje Wurth, toliko o tome
Pitam posto mi je leva sijalica malo jaca od desne, pa kad neka od njih crkne da zamenim obe sa necime sto valja.

E to mi je trebalo Stefane, posto nisam najbolje skapirao iz grafikona koje kolone su najbitnije. A meni se ucinilo da su medju jeftinijim najbolje Wurth, toliko o tome

Pitam posto mi je leva sijalica malo jaca od desne, pa kad neka od njih crkne da zamenim obe sa necime sto valja.
Fiesta!!
- Estariol
- Poruka: 959
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h
Imam u planu Da kupim nove sijalice H4, ali mi je izbor prilično jadan, Osram: Silverstar, Nightbraker, Light@Day i UltraLife. Ostali su uglavnom kinezi, Bosch ni od korova, mada nisam još sve radnje prošao.Osram su od 740din naviše za komad...
Jel zna neko gde u NS mogu da se nađu Philips-ove H4 sijalice? Njih sam imao kad sam kupio auto, sad je jedna crkla... mechanic
Jel zna neko gde u NS mogu da se nađu Philips-ove H4 sijalice? Njih sam imao kad sam kupio auto, sad je jedna crkla... mechanic
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...
-
- Poruka: 378
- Član foruma od: četvrtak, 17. nov. 2011. u 21:02h