Nije Ford, ali mozda neko ima iskustva? Megan I 2002
Moderator: Dragomir
- nenad031
- Poruka: 51
- Član foruma od: nedelja, 21. avg. 2011. u 11:29h
Nije Ford, ali mozda neko ima iskustva? Megan I 2002
Drugari, znam da se ovde ne prica mnogo o drugim proizvodjacima, ali smatram da drugari forumasi treba da se pomognu informacijama.
Ovako, brat mi je juce uzeo Megana I 2002 facelift, 1.6 16v hecbek 5v. Nemac
Slabo nam ko u blizini moze korisno reci o njemu, ako neko zna od vas, ali provereno hvala mu najlepse. Ako ne, hvala opet i izvinite.
I da, placen 2900, deluje dosta dobro.
Ovako, brat mi je juce uzeo Megana I 2002 facelift, 1.6 16v hecbek 5v. Nemac
Slabo nam ko u blizini moze korisno reci o njemu, ako neko zna od vas, ali provereno hvala mu najlepse. Ako ne, hvala opet i izvinite.
I da, placen 2900, deluje dosta dobro.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Nije Ford, ali mozda neko ima iskustva? Megan I 2002
mislis na predhodni model, ne guzonju?
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Sta te konkretno zanima, interval servisa, koje ulje se sipa itd?
Evo nasao sam na brzinu neki manual, ne znam da li je za restyle model, ako razumes engleski znacice ti:
Evo nasao sam na brzinu neki manual, ne znam da li je za restyle model, ako razumes engleski znacice ti:
Kôd: Označi sav tekst
http://rapidshare.com/files/378969347/renault_megane_scenic_service_manual_en.rar
Fiesta!!
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Kad sam kupovao Focusa, prvi izbor mi je bio Scenic, i to baš sa ovim 1.6 16v motorom, po preporuci majstora i drugara koji voze Renaulte. Po njihovim rečima dobar, pouzdan i štedljiv agregat. Jedina stvar koja im navodno otkazuje (kao i kod većine drugih benzinaca) je bobina. A ako se dobro sećam, taj motor ih ima 4, za svaki cilindar po jednu posebno (nemoj me držati za reč, ali mislim da je tako).

- nenad031
- Poruka: 51
- Član foruma od: nedelja, 21. avg. 2011. u 11:29h
Da mislim na model pre guzonje,hvala na uputstvu, cuo sam da su pouzdani itd...Nije neka lepota ali sluzice svrsi nadam se dobro.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Dobar je to motor,ako je isti kao u Senicu.. Ujak sa njim presao 220kkm autu apsolutno nista nije falilo,doduse redovno servisiran u renou i nista nije ostavljeno slucaju..