Zasad sam odlucio da ostanem na automatiku jer mt75 nemogu da nadjem, al sam odlucio staviti automatic od 12v na 24v jer mi ovaj na 24v pravi puno problema pa mi je mucno vozat auto, a ovaj na 12v je milina.. nadam se da to moze da trpi i da nece praviti probleme.
eh sad kako je najlakse ispustiti ulje iz ovog mjenjaca?? jer sam vec poceo skidat na 12v a ulje nisam ispustio pa to curi na sve strane kako god mrdnes mjenjac, napred, nazad, sa strana, uzas

mada nekontam odakle curi naprijed gdje se spaja sa motorom..
odvrnuo sam sve, svukao ga do pola al nemoze dalje jer zapinje na sve strane, najvise za balans stangu koju nemogu odvrnuti jer se okrece matica na jednoj strani

al me zanima onaj valjda se zove torque konverter, dodje na mjestu kvacila, kad sam svukao mjenjac on je ostao na motoru skupa sa onim zupcanikom za anlaser, kako se on svuce ili treba tu ostat pa skinem kad skinem mjenjac mada nemislim da ide tako?? jel samo upotreba sile?? kojim redoslijedom je to najbolje odvajat?
ziva komplikacija, na 24v cu koliko sam vidio morat skinut i auspuh i balans stangu..
i koliko tacno staje ulja u ovaj mjenjac?