Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

servis za auspuh?

Redovna održavanja, servisiranja, delovi.
Nije mesto za kvarove.

Moderator: Dragomir

Odgovori
RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

servis za auspuh?

Poruka od RS_cabrio » sreda, 25. maj 2011. u 01:20h

Posle jedno , 10 ak ili više neuspelih pokušaja,i dalje imam isti problem,pa me interesuje ima li neki servis u BG koji ce to da uradi,a ne da mi kazu kako ne moze ili kako je ovo sto mi se desava najbolje sto moze. Konkretno, problem je sledeci:

Cev koja ide do zadnjeg lonca, udara u zadnju gredu svaki put kada uto naiđe na rupu,ležeći ili nešto slično,a pogotovo kada još neko sedi nazad. tačno se vidi gde kači na cevi. Postoji li rešenje za ovo?
Efekat je takav da koliko god novca davao za kola i trudio se da ga odrzavam, ima čovek utisak da vozi kanticu i tandrljalo jer su naše ulice takve da su neravnine i udubljenja svuda.

hvala

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Re: servis za auspuh?

Poruka od fancy » sreda, 25. maj 2011. u 07:23h

Može svaki ako tačno ukažeš na problem i insistiraš da auto probaš posle njihovog rada. Svako će na to pristati bez problema a ti budi dosadan ;) nađi deonicu gde ti se lupanje javlja, provezi majstora, ukaži na problematiku i plati tek pošto problem nestane. Ja sam to isto uradio sa Fiestom u nekom auspuh servisu u Gospodara Vučića, gore, bliže Cvetkovoj pijaci. Ovaj konkretno je bio najbliži Cvetku, ali mislim da bi sa svakim bilo isto.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » sreda, 25. maj 2011. u 08:53h

slično sam uradio poslednji put i posle zezanja, njihov zaključak je da ne može,tako je,kako je.

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » sreda, 25. maj 2011. u 09:56h

Da nije možda do onih gumenih nosača, ne znam, lupam, da li su se možda s vremenom opustile pa je eventualno potrebno da nabaviš nove. Mada kapiram da si već i sam došao do tog zaključka. Možda je potrebno nešto limarskih zahvata, npr. neka krivina nije dobro izvedena pa je odstojanje cevi do grede manje nego što treba da bude. U svakom slučaju to nije nerešiva stvar, prosto ne mogu da verujem da su te tako odjebali :wtf:

U Gospodara Vučića, kažem, imaš nekoliko auspuh servisa, probaj od jednog do drugog da izložiš svoj problem, pa da zatražiš garancije da će to da srede.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

milance_pv
Poruka: 19
Član foruma od: subota, 25. sep. 2010. u 00:49h

Poruka od milance_pv » sreda, 25. maj 2011. u 19:32h

Pokusaj kod Vlajkovica. Rade sve zivo oko auspuha... Nalaze se kod Barajeva (Guncati). Potrazi ih na internetu, pa se cuj sa njima. Ako ne nadjes, potrazicu ja vizitku, mislim da sam imao.

Odgovori

Povratak na „Održavanje i servisi“