imali smo sudar s velikim motociklom, krilo, amortizer, branik i retrovizor smo menjali, a haubu je majstor ispeglao, na mestu spoja s desnim krilom je bila udarena od samog krila. Medjutim ispostavilo se da je i cela hauba deformisana, pa mi se na autoputu iznad 100km/h javljalo tresenje. Vratio se kod majstora, on je malo jace pritisnuo rukom haubu i vratio na mesto, ostalo je da probam da vozim iznad 100-ke pa ako ima problema da je dotera peglanjem, samo sto cu onda morati opet da je farbam ( a farbar je onda zapeo da celu haubu farbam , nije primetio ? da je deformisana); nego ja sam imao ideju da trazim polovnu haubu, iste ljubicaste boje, nefarbanu, jer mi i boju nisu trefili, nakon 2 dana osvetlila, ali sam razmisljao da trazim haubu sa uzduznim apkantima, 2 apkanta, jer mislim da ova potpuno glatka nije stabilna. Javio se i najvecem prodavcu limarije, on me ubedio da samo fieste sa novim tipom farova, ( slicno kao Ka) imaju takve haube, a za moju mogu samo obicnu glatku haubu da nadjem. Juce ceprkao po oglasima i nasao fiestu 1999, s farovima kao moja od 1996, ali ima 2 uzduzna apkanta, bar ja tako vidim na slici. Rekoh da pitam kod ovlascenog, a referent mi po Win broju kaze da kao deo dolazi hauba sa 2 uzduzne crte, t.j., sama fabrika je promenila glatku haubu. Nisam bio da vidim na njihovom kompjuteru kako to izgleda, a i ne bi ni isao jer je sigurno cena morska, a i nefarbanu haubu necu jer opet s farbanjem ce biti problema.. evo slike stare fieste koju prodaju, 1999 sa haubom s malim rebrima