Danas sam skinuo plastiku koja pokriva intercooler. Vozio sam ga tako neko vreme i primetio sam da auto malo bolje vuce i prima gas (sto je i logicno jer se vazduh bolje hladi a samim tim se postize i veca snaga). Inace u pitanju je Focus 2002 1.8 TDCi 115 ks.
Jel zna neko da li ovo moze da prouzrokuje neke nuspojave?
Pozdrav
Go intercooler = vise snage
- bkrmar
- Poruka: 110
- Član foruma od: petak, 24. sep. 2010. u 19:00h
Go intercooler = vise snage
I mene je pogodila finansijska kriza. Jedem budjave sireve, pijem stara vina i vozim auto bez krova.
- dule0911
-
- Poruka: 13660
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Go intercooler = vise snage
Jel si siguran da to nije bio samo subjektivan osecaj da bolje ide? Jer ta plastika bi po pravilu trebalo upravo da usmeri hladan vazduh na interkuler, ovako samo usisava vruc vazduh iz motornog prostora.
Fiesta!!
- bkrmar
- Poruka: 110
- Član foruma od: petak, 24. sep. 2010. u 19:00h
Siguran! I ja ne mogu da verujem! Da tako jedna banalna stvar moze da napravi promenu. Da se razumemo, nije to neka velika promena ali opet je osetna... Sto se tice te plastike nisam video (pogledacu sad) da li ona ima i odliv vaduha jer ako nema strujanje vazduha preko intercoolera je jako malo pa zbog toga slabije hladi vazduh. U svakom slucaju ako imas TDCi ili TDDi probaj, ta plastika se drzi na 3-4 srafa i skida se za minut!
Pozdrav
Pozdrav
I mene je pogodila finansijska kriza. Jedem budjave sireve, pijem stara vina i vozim auto bez krova.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
meri vreme do 100 par puta pa izvuci srednje vreme bez i sa plastikom... naravno snimaj klipove da i mi vidimo... 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam