Nije mi problem nista da napravim ali me elektronika ubija !Sada jos gore neznam koji motor da stavi nego kad sam poceo ovu temu.
Pokusacu da pronadjem taj ZETEC-e 2,0 ili 1,8 i po kojoj ceni pa cu odluciti stacu.
Za granu cu se javiti cim odlucim koi cu motor,pa ce mo se dogovoriti i za cenu.
Hvala na savetima!
Motor za capri MK1
- NEX47
- Poruka: 52
- Član foruma od: ponedeljak, 21. dec. 2009. u 11:49h
- Kontakt:
- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Motor za capri MK1
Ma mozes i seriski ecu da ostavis . 136 ks ima zetec 2.0 , i veoma je prosto da nateras ecu da radi . Jedino da nije sa kod kljucem , jer ti onda treba i kljuc i brava . Treba par + i par - zica i to je sve . Samo povezivanje je lako , ali treba ti par sati da proveris sve zice po semi .
MegaJolt se lako sklapa , i ne mora da se razumes u elektroniku , samo da znas da drzis lemilicu i kalaj . Malo se upraksiras sa lemljenjem i sklopis ga za pola sata .
Proguglaj malo da se informises ...
MegaJolt se lako sklapa , i ne mora da se razumes u elektroniku , samo da znas da drzis lemilicu i kalaj . Malo se upraksiras sa lemljenjem i sklopis ga za pola sata .
Proguglaj malo da se informises ...
- NEX47
- Poruka: 52
- Član foruma od: ponedeljak, 21. dec. 2009. u 11:49h
- Kontakt:
Re: Motor za capri MK1
Trazio sam danas ZETEC 2.0 ali slaba vajda :-(
Okrenuo sam oko desetak brojeva i nista,jedino sam nasao jedan go motor za sto eura,sto i nije velika cena ali je 1.8.
Probacu jos par dana da ga trazim,ako neneadjem ipak ce pinto da se frizira.
Moze li samo neko da da savet koji menjac bi bio najbolji za pinta?
Okrenuo sam oko desetak brojeva i nista,jedino sam nasao jedan go motor za sto eura,sto i nije velika cena ali je 1.8.
Probacu jos par dana da ga trazim,ako neneadjem ipak ce pinto da se frizira.
Moze li samo neko da da savet koji menjac bi bio najbolji za pinta?