motor i trap Taunus '74
-
Nemanja Taunus
- Poruka: 32
- Član foruma od: utorak, 22. apr. 2014. u 21:04h
motor i trap Taunus '74
treba mi savet,koji motor da uzmem za taunusa '74 god?da li pase od siere 2.0 i da li treba ojacavati koseve?
- van
- VIP
- Poruka: 9058
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: motor i trap Taunus '74
Тај ауто нема кошеве у касичном смислу речи , јер код њега се кош зове парче лима где је на другим колим стоји кош .
Ништа не мора да се дира за 2.0 мотор , за шестака већ треба да се мењају опруге .
Било би лепо да има дебље баланс штангле и напре и позади д асе не би љуљао ауто много . Са тим 2.0 моотром , ако је све на њему исправно , и ако ти још остане задња осовина од тог слабијег мотора , тај ауто убрзава добро и за модерне појмове .
Онда треба да има и веће добоше позади да би успео да стане иоле нормално
Ништа не мора да се дира за 2.0 мотор , за шестака већ треба да се мењају опруге .
Било би лепо да има дебље баланс штангле и напре и позади д асе не би љуљао ауто много . Са тим 2.0 моотром , ако је све на њему исправно , и ако ти још остане задња осовина од тог слабијег мотора , тај ауто убрзава добро и за модерне појмове .
Онда треба да има и веће добоше позади да би успео да стане иоле нормално
-
Nemanja Taunus
voleo bih naci 2.0 V6 ali za sada tesko.nesto sam kosntao obican 2.0,ako bas ne uspem sestaka da nadjem.ja sam taj auto uzeo bez motora pa sad vijam motor.hvala na informaciji
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Imam ja 2.0 V6 sa menjačem i elektronskim paljenjem na prodaju.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
Nemanja Taunus
koja je cena?jel ima papire?