Pozdrav,
Juce sam isao do Bg. Od Cacka sam krenuo autoputem do Ljiga i tokom voznje na istom cuo sam brundanja na zadnjim tockovima prilikom "naginjanja" u krivinama. Znaci, idem 100 km/h i kad savijam na levo cujem brundanje na levoj strani i kontra, kad savijem na desno cujem brundanje na desnoj strani. Tacnije, zvuk je kao kad kamion, sa prikolicom

, pretice redom

. Evo zvuka, kratko traje, al moze da se cuje -
https://bit.ly/2lSi8NA . Auto je cmax, 2004., 2.0 TDCI, gume 205-55-16. Postoji sansa da su zadnje bile dobro naduvane (stajale su i na suncu) al opet ne kapiram kakve bi to veze imalo. Elem, jos jedna stvar, van autoputa se nista ne cuje. Nakon toga, u povratku kuci, svratim na proveru trapa, covek ga natera na kanal, pogleda, kaze sve ok sa trapom, Pipa, mrda, meri, steluje...kaze sve ok. Neke prethodne gume, koje sam menj'o, kao da su bile sa jedne strane vise "pojedene". Elem, interesuje me jos jedna stvar - na proslom menjanju guma (skidanje zimskih, stavljanje letnjih), vulkanizer je menj'o gume pa je unutrasnju stranu leve zadnje gume stavio na spoljasnju stranu desne zadnje gume (cini mi se). Moze li to da pravi picvajz ili moram menjati gume? Postoji li sansa da je nesto drugo, tipa lezajevi i sl? Zvuk je kao da guma za nesto zapinje, kao kod trenja diname sa gumom na bajsu

(doduse gore je nakacen zvuk). E sad, posto sam prvi put is'o deonicom Ca-Ljig, mozda postoji opcija da ima onih sustecih traka (zvucnih traka i opticke zvucne bele linije)

.
I da, da dodam...iz pravca Ljiga, cim smo prosli kruzni tok ka autoputu, na 60 km/h se cuo zvuk.