Fiesta na 120 mi se može samo raspasti

Brembo i diskovi i plocice ja prezadovoljan...Stefan_93 piše: ↑nedelja, 17. mar. 2024. u 21:54hImam problem prilikom kocenja.
Desava se da kad kocim osecam na pedali vibracije, i volan nekad podrhtava prilikom kocenja na vecim brzinama.
Diskovi su novi marke Trw, gledao sam kvalitetnije da stavim i to sam relativno skoro stavio.
Plocice su marke Brembo, od starta su pistale prilikom kocenja i na tehnickom prilikom pregleda su mi rekli da bi mozda bilo dobro da zamenim plocice i stavim Ate ili textar i da bi na taj nacin resio problem.
Razmisljam da tako uradim, treba mi savet sta bi jos moglo biti tu osim plocica i diskova? Rekli su mi mnogi da brembo ne valja ali je vec bilo kasno.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Diskovi TRW, plocice Brembo.sipov piše:Brembo i diskovi i plocice ja prezadovoljan...Stefan_93 piše: ↑nedelja, 17. mar. 2024. u 21:54hImam problem prilikom kocenja.
Desava se da kad kocim osecam na pedali vibracije, i volan nekad podrhtava prilikom kocenja na vecim brzinama.
Diskovi su novi marke Trw, gledao sam kvalitetnije da stavim i to sam relativno skoro stavio.
Plocice su marke Brembo, od starta su pistale prilikom kocenja i na tehnickom prilikom pregleda su mi rekli da bi mozda bilo dobro da zamenim plocice i stavim Ate ili textar i da bi na taj nacin resio problem.
Razmisljam da tako uradim, treba mi savet sta bi jos moglo biti tu osim plocica i diskova? Rekli su mi mnogi da brembo ne valja ali je vec bilo kasno.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Krive glavčineskolioza piše: ↑ponedeljak, 29. apr. 2024. u 21:14hda li je moguce da se iskrive diskovi novi,tek ugradjeni, zato sto je nakon zamene i voznje u perionici opran/ispuskiran auto? Pasha menjao kod nekog i poceo da mu trese kad koci i on se vratio da reklamira i pitali ga za pranje i kao e od toga je,zamenili mu jedva drugim ali i dalje mu malo trese.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()