Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Letva volana Fiesta mk3

Opruge, amortizeri, ramena, diskovi, čeljusti, doboši...
Odgovori
karadima
Poruka: 25
Član foruma od: ponedeljak, 25. okt. 2010. u 22:20h

Letva volana Fiesta mk3

Poruka od karadima » utorak, 18. okt. 2011. u 08:40h

Postovanje drugari,
Imam jedan problem pa mi treba savet.
Izgleda da mi je otisla letva volana na fiesti. Pre neki dan mi se desilo da na raskrsnici smotam levo i kad sam prosao raskrsnicu pustim volan kao po obicaju da se sam vrati u pocetni polozaj , kad cvrc, nije hteo da se vrati, pa sam brze bolje sam smotao nazad. Zatim sam primetio da tesko motam i na jednu i na drugu stranu i kao da imam lufta u nultom polozaju volana. Bio sam kod majstora 2 nedelje pre toga da mi pogleda trap jer mi se isto cudno ponasao prilikom motanja i majstor mi rekao da mi je jedna spona slabija i da bi trebalo da je zamenim. Zatim sam opet otisao kod njega kad mi se ovo desilo sa volanom i onda mi je rekao da je sve u redu sa sponama i kuglama , ali mu je sumnjiva letva volana , kao da se cuje nesto iz nje.
Sad nisam pametan. Da li da kupujem novu letvu , ili polovnu, ili da menjam sve od letve preko spona i kugli. Ako bi menjao sve onda bih menjao i homokineticke, i oni mi se cuju.
Ne znam sta da radim, stvarno nisam pametan.
Imate li savet za letvu volana? da li uzimati novu ili polovnu?

Hvala vam unapred na odgovorima.
... "ljudozder se iskreno raduje svakom coveku"

paun1
Poruka: 502
Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h

Re: Letva volana Fiesta mk3

Poruka od paun1 » utorak, 18. okt. 2011. u 08:50h

Uzmi sipaj malo ulja na onaj krst sto ide na letvu.Pa probaj onda.Pre ce da bude da je krst zaribao nego da je letva. thumbsuph

karadima
Poruka: 25
Član foruma od: ponedeljak, 25. okt. 2010. u 22:20h

Re: Letva volana Fiesta mk3

Poruka od karadima » četvrtak, 20. okt. 2011. u 08:01h

Resen problem.
Otisao sam u servis na Medaku (kod plavog mosta) i decko mi rekao da je otisao krst. Zamenio mi juce krst i nasao mi da je i leva kugla takodje otisla. To cu danas da zavrsim nadam se.
Moze lock :)

Hvala paune na savetu , bio si u pravu :bravo:
... "ljudozder se iskreno raduje svakom coveku"

Odgovori

Povratak na „Trapovi, kočnice i gume“