trese zadnj kraj
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
trese zadnj kraj
pozz fordasi
pre neki dan kada sam se vracao iz ns-a kako predjem 60km/h zadnji deo auta se pocne tresti i to levo desno a prednji nista ni volan se ne trese. da napomenem da je padala jaka kisa i da su ulegnuca na putu (od kamiona "kolotrag") bila pod vodom.
zanima me da li je neko imao slican problem ili zna neko resenje. posle toga sam imao neku operaciju na vlici pa nisam bio u stanju a vozim i nisam proveravao da li trese i kada nema kise
pre neki dan kada sam se vracao iz ns-a kako predjem 60km/h zadnji deo auta se pocne tresti i to levo desno a prednji nista ni volan se ne trese. da napomenem da je padala jaka kisa i da su ulegnuca na putu (od kamiona "kolotrag") bila pod vodom.
zanima me da li je neko imao slican problem ili zna neko resenje. posle toga sam imao neku operaciju na vlici pa nisam bio u stanju a vozim i nisam proveravao da li trese i kada nema kise
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: trese zadnj kraj
zadnje gume ti deformisane

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- knez91
-
ok. hvala na informacijam. a da li se onda gume moraju menjati ili to vulkanizer moze popraviti
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
menjaju se ak os ukrive,nema im spasa. Proveri i felne naravno.
- knez91
-
hvala na pomoci. danas sam bio kod vulkanizera i rekao mi je da je pukla zica u gumi i da se ona mora menjati. a uzrok su nasi vrlo dobri putevi bez rupa vid budale . izgleda da sam negde naleteo na rupcagu (ko ih kod nas ima jako malo
) i da je tu pukla