Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

centriranje trapa

Opruge, amortizeri, ramena, diskovi, čeljusti, doboši...
Odgovori
dejo
Poruka: 8
Član foruma od: utorak, 16. jun 2009. u 05:52h

centriranje trapa

Poruka od dejo » nedelja, 29. maj 2011. u 04:39h

Menjao sam silen blokove (sve) na zadnjem trapu,pa imam malo glupo pitanje:da li treba da idem na reglažu trapa?Inače Ford Focus je u pitanju.Hvala unapred!

deketa
Poruka: 273
Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h

Re: centriranje trapa

Poruka od deketa » utorak, 31. maj 2011. u 23:52h

Svojevremeno kad sam ja menjao zadnje opruge i desnu viljusku majstor rece da nemoram da idem na reglazu jer fokus ima samostelovanje trapa,kad sam to rekao drugom majstoru hteo je da me gadja gedorom :lele:
Sve u svemu,nemoze da skodi a mislim da bi trebao da odes jer da bi promenio silen blokove moras i neke delove trapa da skines pa samim tim i da ih vratis(al sam ovo mudro rekao) pa mozda ih i nevratis u istu osu.

Jel je tebi Fokus amerikanac, ako jeste reci gde si nabavio silen blokove i po kojoj ceni -hteo bih i ja da se malo podmladim!

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Poruka od Dragomir » sreda, 1. jun 2011. u 00:42h

Moras na centriranje trapa
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

dejo
Poruka: 8
Član foruma od: utorak, 16. jun 2009. u 05:52h

Poruka od dejo » četvrtak, 30. jun 2011. u 08:36h

deketa piše:Svojevremeno kad sam ja menjao zadnje opruge i desnu viljusku majstor rece da nemoram da idem na reglazu jer fokus ima samostelovanje trapa,kad sam to rekao drugom majstoru hteo je da me gadja gedorom :lele:
Sve u svemu,nemoze da skodi a mislim da bi trebao da odes jer da bi promenio silen blokove moras i neke delove trapa da skines pa samim tim i da ih vratis(al sam ovo mudro rekao) pa mozda ih i nevratis u istu osu.

Jel je tebi Fokus amerikanac, ako jeste reci gde si nabavio silen blokove i po kojoj ceni -hteo bih i ja da se malo podmladim!
jeste,majstor mi nabavio,mislim u Dimitrija Tucovića u nekoj radnji oko 800din komad.Sve zajedno mi naplatio oko 17 000.Izvini na kasnom odgovoru,nisam bio tu...
hvala Dragomire na odgovoru

deketa
Poruka: 273
Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h

Poruka od deketa » petak, 1. jul 2011. u 13:00h

Hvala za info o silen blokovima,odo da nadjem tu radnju

Odgovori

Povratak na „Trapovi, kočnice i gume“