centriranje trapa
-
- Poruka: 8
- Član foruma od: utorak, 16. jun 2009. u 05:52h
centriranje trapa
Menjao sam silen blokove (sve) na zadnjem trapu,pa imam malo glupo pitanje:da li treba da idem na reglažu trapa?Inače Ford Focus je u pitanju.Hvala unapred!
- deketa
- Poruka: 273
- Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h
Re: centriranje trapa
Svojevremeno kad sam ja menjao zadnje opruge i desnu viljusku majstor rece da nemoram da idem na reglazu jer fokus ima samostelovanje trapa,kad sam to rekao drugom majstoru hteo je da me gadja gedorom
Sve u svemu,nemoze da skodi a mislim da bi trebao da odes jer da bi promenio silen blokove moras i neke delove trapa da skines pa samim tim i da ih vratis(al sam ovo mudro rekao) pa mozda ih i nevratis u istu osu.
Jel je tebi Fokus amerikanac, ako jeste reci gde si nabavio silen blokove i po kojoj ceni -hteo bih i ja da se malo podmladim!

Sve u svemu,nemoze da skodi a mislim da bi trebao da odes jer da bi promenio silen blokove moras i neke delove trapa da skines pa samim tim i da ih vratis(al sam ovo mudro rekao) pa mozda ih i nevratis u istu osu.
Jel je tebi Fokus amerikanac, ako jeste reci gde si nabavio silen blokove i po kojoj ceni -hteo bih i ja da se malo podmladim!
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
-
- Poruka: 8
- Član foruma od: utorak, 16. jun 2009. u 05:52h
jeste,majstor mi nabavio,mislim u Dimitrija Tucovića u nekoj radnji oko 800din komad.Sve zajedno mi naplatio oko 17 000.Izvini na kasnom odgovoru,nisam bio tu...deketa piše:Svojevremeno kad sam ja menjao zadnje opruge i desnu viljusku majstor rece da nemoram da idem na reglazu jer fokus ima samostelovanje trapa,kad sam to rekao drugom majstoru hteo je da me gadja gedorom![]()
hvala Dragomire na odgovoru
- deketa
- Poruka: 273
- Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h
Hvala za info o silen blokovima,odo da nadjem tu radnju