Zna li neko gde može da se nabavi DRUK LEŽAJ za Ford 12m iz 1967. . U pitanju je V4 motor, tako da predpostavljam da odgovara i od mlađih taunusa sa V motorom. Ako neko ima neke informascije, neka mi javi
Pozdrav, Senna
DRUK LEŽAJ ZA FORDA 12M
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 12
- Član foruma od: ponedeljak, 11. maj 2009. u 21:58h
Re: DRUK LEŽAJ ZA FORDA 12M
Tesko ces naci delove za njega. Moj drug je restaurirao svoj 12M iz 1966, uspeo je par stvari da pronadje na otpadima stvari koje pasu od Taunusa,
ali 80% delova je morao da narucuje iz inostranstva, i to posebno za njega da prave delove.
Probaj da zoves otpade, ova druga opcija je po meni preskupa.
ali 80% delova je morao da narucuje iz inostranstva, i to posebno za njega da prave delove.
Probaj da zoves otpade, ova druga opcija je po meni preskupa.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Moze da se nadje kod nas, sve zavisi od onoga koji trazi.
Kako ti se manifestuje problem sa druk lezajem?
Kako ti se manifestuje problem sa druk lezajem?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- van
- VIP
- Poruka: 9044
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Brate , to je ford , najbolja marka za budzenje , zato sto gomila delova pase od drugih fordova. Lepo uzmi taj druk lezaj pa u prodavnicu da vidis da li pase neki drugi . A i nije problem prebudziti drugu viljusku i drugi druk lager ....