Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

focus skripi

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Markomicaff
Poruka: 22
Član foruma od: petak, 13. jul 2012. u 12:27h

focus skripi

Poruka od Markomicaff » subota, 13. apr. 2013. u 20:54h

cao svima.danas prilikom voznje po gradu,poceo je da mi se cuje cudan zvuk,nesto poput skripanja kreveta.zvuk je dolazio sa prednje desne strane,i to kad smotam volan udesno,i prilikom kocenja.trajalo je to nekih 2 km,i onda nestalo.sta bi moglo biti

deketa
Poruka: 273
Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h

Re: focus skripi

Poruka od deketa » subota, 13. apr. 2013. u 21:07h

A jel ti taj zvuk prestao kad ti se auto nakvasio po kisi ili ako si vozio kroz neku baru? Meni se tako cuje s vremena na vreme, jutros odem do majstora a padala je kisa i zvuka naravno nema.Covek usao u kanal ,isteso ceo trap i kaze sve je ok, mozda se sasušila neka gumica na balans štangli ili neki drugi gumeni deo pa je voda pokvasila i podmazala. Kaze da dodjem ponovo na kontrolu kad bude auto suv pa da vidi odakle dolazi zvuk.

Markomicaff

Poruka od Markomicaff » subota, 13. apr. 2013. u 21:10h

bas tako poceo je da se cuje po suvom,a nakon voznje po kisi je prestao

deketa
Poruka: 273
Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h

Poruka od deketa » subota, 13. apr. 2013. u 21:18h

Nesto mi se javlja da ce i tebi majstor reci istu stvar. Kazu u servisu Djole(Mirijevo) vozi auto i na kraj sveta i ne brini.

Markomicaff

Poruka od Markomicaff » subota, 13. apr. 2013. u 21:24h

hvala puno na savetu,ma nisam se nista utripovao,vozio sam pre focusa golfa 2 gde su se culi i mnogo cudniji zvuci.pa auto bez problema ide,ali kod focusa mi se prvi put desava tako nesto

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“