Poruka
od brabas » petak, 12. apr. 2013. u 20:03h
Imao ja jezero vode u fokusu, danas i juče se zajebavao sa vraćanjem tepiha, plastika i sedišta nazad. Golem posao ako nemaš strpljenja, mene malo izdalo jer mi se smučilo da se jebavam oko toga. Meni je ulazila voda kroz otvore za ventilaciju koji su nalaze ispod zadnjeg branika, tj. deo vode je tuda ulazio. Ja sam isekao neki poklopac op plastične posude koju sam našao u kuhinji. ikrojio oblik, probušio dve rupe, ubacio cevčice za sok, iskoristio onaj zglob da ih okrenem na dole da ipak ima ventilaciju i sve to silikonom belim zadihtovao, i tu plastiku i ceo taj sklop kad sam vraćao na auto. Elem, prilikom vraćanja branika primetim dodatni problem, ladno mi je zinula limarija na zadnjem levom ćošku, izgleda da je ćale svojevremeno čuknuo neku žardinjeru, branik preneo udarac i na spoju limarije bočnog panela i zadnjeg veznog lima se stvorio zjap dužine 1cm a širine 1mm. dovoljno da nalije ozbiljnu vodu kada pada kiša, sve to ulazilo u džep gde se nalaze ti otvori za ventilaciju zatim u gepek, pola u rezevni točak, pola u kabinu, preko zadnje klupe se samo sliva napred pa misliš voda ulazi negde od napred. Meni su limari na prvu pričali kako su mi odvodi napred zapušeni pa voda ulazi na prvi šraf. Međutim to nije uopšte bio slučaj već ovo drugo.