ford guta "knedlu"
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 22
- Član foruma od: petak, 13. jul 2012. u 12:27h
ford guta "knedlu"
dobar drug je uzeo focusa 1,6 zetec benzinca,pre 2 nedelje,vozio sam ga danas i primetio razliku u odnosu na mog focusa.svaki put kad terebam da krenem kao da auto proguta knedlu pa tek tad krene,a posle toga ide normalno,ja mislim da su svecice ilikablovi ali ipak mi treba jos koje misljenje
- DB9
- Poruka: 332
- Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
- Kontakt:
Re: ford guta "knedlu"
na caletovoj astri isti problem resen novom bobinom i ciscenjem egr ventila posto se kod bezinjare opelove ne moze ublokirati kao na nasim fordaljkama...
- milanbil
- Poruka: 779
- Član foruma od: utorak, 2. nov. 2010. u 08:20h
bobina verovatno, mada postoji mogucnost da su i svecice ili kablovi
-
- Poruka: 22
- Član foruma od: petak, 13. jul 2012. u 12:27h
i jos sam primetio da mu pomalo igra kazaljka obrtomera,ali nesto minimalno,definitivno nesto do elektrike
- DB9
- Kontakt:
sreca pa je benzinac,kad tako pocne da guta knedle kod dizela i da skace kazaljka obicno kosta od 500 evra pa navise,a bobina i te sve stvari ne mogu biti skuplje od 100eura pa ne znam sta da je.Markomicaff piše:i jos sam primetio da mu pomalo igra kazaljka obrtomera,ali nesto minimalno,definitivno nesto do elektrike
na opelu 2003 godiste twinport motor kostala 6500 din...
-
- Poruka: 33
- Član foruma od: subota, 21. maj 2011. u 12:42h
Nije problem uvek tako jednostavan, Ja imam mondea MK2 2.0 benzin, imam identican problem i nisam uspeo da resim ni sa bobinom, kablovima i svecicama. ( Vec sam pisao o tome). Ako resis obavezno javi.
- DB9
- Kontakt:
dizne,klapna gasa,lambda sonda....shurkoglu piše:Nije problem uvek tako jednostavan, Ja imam mondea MK2 2.0 benzin, imam identican problem i nisam uspeo da resim ni sa bobinom, kablovima i svecicama. ( Vec sam pisao o tome). Ako resis obavezno javi.
egr ako ga taj auto ima....