Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Focus MK1 sklapanje retrovizora

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
shakalkv
Poruka: 878
Član foruma od: nedelja, 12. maj 2013. u 00:07h

Focus MK1 sklapanje retrovizora

Poruka od shakalkv » subota, 25. maj 2013. u 23:38h

Probao sam pre neki dan da sklopim spoljnje retrovizore ali nisam uspeo. Bas sam ih jako gurao,toliko da sam se uplasio u jednom trenu da cu ih slomiti. Levi ni makac. Desni sam nekako savio ali se culo bas jako KRC, srecom nisam nista slomio. Da li je jos neko imao ovakav da kazem problem? Da li se to moze srediti (podmazati ili sta vec)? Moj prijatelj ima elektricne retrovizore i on ih savija pritiskom na dugme, ja raj sistem nemam. Bas bi mi znacilo da ih savijem jer parkiram u prometnoj ulici u kojoj se kola parkiraju sa obe strane kolovoza.

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Re: Focus MK1 sklapanje retrovizora

Poruka od bojan_kv » nedelja, 26. maj 2013. u 00:06h

pokusao sam jednom kad sam kupio auto da sklopim retrovizor, i isto je tesko, tako da sam odustao da ga ne bi polomio. I mene to interesuje. Znam da u kontra stranu hoce (neki sivonja mi je jednom zakacio o retrovizor i povrnuo ga, srecom nije ga polomio )
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

unreal32
Poruka: 66
Član foruma od: subota, 13. okt. 2012. u 14:55h

Poruka od unreal32 » nedelja, 26. maj 2013. u 00:50h

I ja sam imao taj problem... Pa sam sao malo jace gurnuo i sklapa se ali pridrzavao sam ispod i to je to. :)

pancerFF
Poruka: 1076
Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h

Poruka od pancerFF » nedelja, 26. maj 2013. u 19:29h

Meni se desni malo teze sklapao, a oba su skripala jako. Podmazao sam sa WD-om, sad je prosto milina kad ih uvlacim. Probaj malo u te supljine ispod i sa strana da naspricas, mozda ce se pomaci. Nemoj ga gurati sa vrha, vec ga obuhvati sa obe ruke, malo napred, nazad. Mora se pomaci majku mu.
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“