Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.
Moderator: Dragomir
-
Makaa
- Poruka: 82
- Član foruma od: subota, 10. avg. 2013. u 23:29h
Poruka
od Makaa » četvrtak, 21. nov. 2013. u 21:31h
Evo mene opet

Imam Forda Fiestu 1.1 benzinac 49 konja 1988 godiste, imam jedan problem ujutro upali na pola kljuca prvo paljenje i posle 5 km ugasim auto, i opet se vratim posle 10 minuta i moram da verglam 5 puta po 6-7 sekundi dok upali i povucem sauh i sve sam isprobao i necea bas zdravo vergla brzo i samo sto ne upali ali nece i posle toliko pokusaja upali, i bas mi ujutro trokira kako god da ga vozim a vozim ga lagano dok se ne ugrije ali mu bas dugo vremena treba da se ugrije i stuca i znate kako to nervira ako je neko ima slicne probleme neka podeli to samnom..Hvala unaprijed..

-
Makaa
Poruka
od Makaa » petak, 22. nov. 2013. u 11:38h
Pomagajteee
-
nidbox
- Poruka: 70
- Član foruma od: ponedeljak, 5. nov. 2012. u 09:57h
Poruka
od nidbox » petak, 22. nov. 2013. u 15:19h
koju pumpu za gorivo nosi? mehanicka ili elektronska? i neka ti neko od majstora pogleda paljenje da ti nasteluje, moze da bude do toga.
-
Makaa
Poruka
od Makaa » subota, 23. nov. 2013. u 12:31h
tako ce i bit, fala
-
Sv 87a
- Poruka: 290
- Član foruma od: sreda, 20. nov. 2013. u 18:22h
-
Kontakt:
Poruka
od Sv 87a » sreda, 27. nov. 2013. u 14:37h
Imao sam musteriju sa slicnim kvarom, treba da se prekontrolise dotok goriva u karbiratoru. U njemu ima mali filter goriva ( fabricki postavljen ), nalazi se u dovodnoj mesinganoj cevcici na poklopcu karburatora. Treba ga izvaditi, izduvati sa kompresorom i vrtiti ga na svoje mesto, po potrebi skinuti i izduvati iglicasti ventil za regulaciju nivoa goriva. I na kraju podesiti smesu goriva na karburatoru.
Eh, sto volim ovaj svet!