Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

FORD FOCUS 1.8 TDDI OSECA SE MIRIS NAFTE KAD UPALIM GREJANJE

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Re: FORD FOCUS 1.8 TDDI OSECA SE MIRIS NAFTE KAD UPALIM GREJ

Poruka od vucki » sreda, 11. dec. 2013. u 18:29h

Kennym piše:
milance018 piše:ljudi moram da kazem da sam se slatko nasmejao danas...naime u nisu u ovlascenom servisu jedna grejac je 1750 dinara,sto znaci da za 4 treba da dam 7000 dinara,, ma nikad . auto mi pali iz prve iako mi ne radi ni jedan grejac. samo na prvom paljenju ujutro zavergla 2 sekunde..kasnije u toku dana na pola kjluca, pa mogu da zivim sa tim.,,tako da ne pada mi na pamet da dam za 4 grejaca 7000 dinara,,,a po gradu sam nasao razne marke grejaca , cena 800 dinara.. ali oni tvrde da ti grejaci ne mogu da zavezu 6 meseci....ko kog ovde jebe.

I ja imam isti problem samo sto sam ja to tek danas otkrio tj da mi ne radi ni jedan grejač. Doduše na ovom minusu mi pali tek iz drugog - trećeg pokušaja pa sam onda posumnjao i terao kod majstora. Zanima me da li može da se ošteti motor ako se vergla i pali bez i ifednog grejača?
Neces ostetiti motor ali ces na vecem minusu s*ebati anlaser...ja sam ga tako spalio.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“