Nece preko 140 Fokus TDDI
Moderator: Dragomir
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1399
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
Re: Nece preko 140 Fokus TDDI
i trosio je vise ako se dobro sjecam
- DB9
- Poruka: 332
- Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
- Kontakt:
da,da bas vise u jednom trenutku je tero 10 lit na 100 po gradu,ja doduse samo teram po gradu,ali od promene regulatora potrosnja sisla na fabriskih 7-8 po gradu 5-6 na otvorenom.
nemam sta da kazem,ulozio sam u auto i stvarno sam prezadovoljan...ali izgleda da ce na oglase uskoro,spremam se napustati domovinu. nikad necu povratiti ulozeno ali nije mi zao fokus je car od auta....
nemam sta da kazem,ulozio sam u auto i stvarno sam prezadovoljan...ali izgleda da ce na oglase uskoro,spremam se napustati domovinu. nikad necu povratiti ulozeno ali nije mi zao fokus je car od auta....
-
- Poruka: 43
- Član foruma od: ponedeljak, 25. feb. 2013. u 19:48h
Za ovaj kvar mora da se skida cela pumpa i bas ima posla, auto do 140 ide kao lud i to je to. Verujem da je u pitanju taj ventil u pumpi ali ljudi kazu da to moze da kosta i do 500e, ja te pare trenutno ne mogu da izdvojim za auto, vozim pa sta mi bog da!!! Hvala svima koji su pokusali bar malo da pomognu!!!
-
- Trovač foruma!
odvezi bosisti da ispita ako mislis da je pumpa, da tako lako ide 500 evra iz dzepa svi bi vozili bicikle, promjeni ljude
-
Druze nije pumpa vec neki senzor u pumpi, ali mora sve da se rasturi da bi se zamenio!!! `bem li ga javicu kad resim sigurno za sada te pare nedam!!! Ici cu kod bosiste pa javljam, samo sam hteo da razmenim misljenja, ne mogu da verujem da sam jedinstven slucaj???
-
- Trovač foruma!
a i da je pumpa ne bi trebala biti skupa, ako sam razumio dobro za tddi je jeftinija nego za tdci, dzodzi je platio za tdci 150-160 evra, samo se ne treba zalijetati, utvrdi sta je pa trazi a kad sam ja pitao bosistu dal je kod mene pumpa losa on je rekao da pumpa ako je losa auto ne vuce, ni do 50 kamoli do 140 il do 165 u mom slucaju
vidim da si iz sabca, vecina pumpi odavde ide u sabac na repariranje, znaci imas gdje provjeriti
a mozda i da promijenis servis, meni je covjek danas za par minuta rijesio misterij
vidim da si iz sabca, vecina pumpi odavde ide u sabac na repariranje, znaci imas gdje provjeriti
a mozda i da promijenis servis, meni je covjek danas za par minuta rijesio misterij
-
U pravu si 100%, gde cu naci ako ne u Sapcu ??? Ovde brate ima 15 auto placeva i ceo grad zivi od auta!!! Nema sanse da je pumpa, auto vuce kao lud ali samo do 140
!!!Sve je jeftinije nego za TDCI, ali generalno nije skup za odrzavanje. pa tri godine ga nisam pipnuo a vozi se da se ne lazemo!!!

-
- Trovač foruma!
ne govorim radi placeva nego valjda tamo imaju neki poznati bosisti, bas mnogo pumpi se odavde radi u sapcu
- mileprokic
- Poruka: 155
- Član foruma od: nedelja, 1. jul 2012. u 15:27h
savke25, gde si bio u sapcu, moja preporuka ti je Stepic servis za forda
Ford mondeo 2.0 tdci 2002god
-
- Trovač foruma!
skupi su promasaji na tim autima a profesor vam je blizu, ja sam tek juce uspio da odvojim dan da skocim do Vlade a valjalo bi da sam uspio ranije
-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
ako glavi ventil ... ubrzo ce elektronika da zvekne .
pokusaj da iscukas lagano zadnji deo pumpe (strana do cevi) pa probaj provozati ....
pokusaj da iscukas lagano zadnji deo pumpe (strana do cevi) pa probaj provozati ....
-
- Poruka: 55
- Član foruma od: utorak, 26. mar. 2013. u 15:12h
A da nije elektro ventil turbine,protokomer,izduvni sistem,EGR ventil,to bi ja pogledao a ne odmah na pumpu navalio ,na najskuplji deo.Pogledaj ovo pa javi šta si napravio.E da,pogledaj creva od vakuma.Srećno! 

Žile
-
Problem resen!!! Doduse davnih dana ali sam zaboravio da vam javim
.

-
Odem kod bosiste covek kaze " Sipaj pun rezervoar i nagruvaj ga Dvotaktol 1l, likvi mol za ciscenje dizni, vinsovo sredstvo za poboljsanje mazivnih svojstava i jos neko vinsovo cudo za oktane= BOMBA" !!! Znaci definitivno je bio taj elektro magnetni ventil u pumpi, skinemo ga(gresku) dijagnostikom isteram na put do 130 nista, nagazim 140 TUP izbaci istu gresku!!! tri puta sam sipao po pun rezervoar sa ovom kombinaciom i auto je prokinuo. Evo vec 6-7 meseci vozim nikakav problem nemam. Ne znam za vase misljenje ali ja od tada redovno sipam dvotaktol u gorivo 1l na 45-50 l dizela!!! Ah, da, nikako ne vozite na rezervi to mozda izgleda kao da nema veze ali definitivno utice na elektroniku pumpe to je bio moj slucaj i sada ne dozvoljavam da mi se lampica upali!!!