Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

FIESTA 1.8D MK3 Lampica za grejace non-stop svetli

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
JabaMS
Poruka: 4
Član foruma od: petak, 21. mar. 2014. u 18:20h

FIESTA 1.8D MK3 Lampica za grejace non-stop svetli

Poruka od JabaMS » petak, 21. mar. 2014. u 18:37h

Zdravo svima pre svega, ja sam novi clan na forumu sto se moze videti :D.

Imam jedan manje-vise problem koji je vec poceo da me nervira. Na fiesti mk3 1.8D koju vozim lampica za grejace non-stop svetli. Znaci kada dam kontakt ona jako zasija i odmah nakon par sekundi smanji svetlost ali jos uvek svetli, ja zatim i dalje cekam i tek posle nekog vremena (ne znam tacno koliko), cujem kada relej uradi CAK, a zatim se sijanje lampice smanji jos malo i tek tada startujem auto. Relej daje struju grejacima sve dok ne cakne (to sam proveravao)... Sad vec pocinje lepo vreme i isto tako pocinje da me muci gledanje u lampicu, zbog sunca, kada ce treci put oslabiti intezitet sijanja da bih startovao auto, a caktanje i ne mogu uvek da cujem zbog bucne okoline. Nadam se da sam lepo uspeo da objasnim koji problem imam i ocekujem pomoc od nekoga da mi kaze sta da radim. Da li da menjam relej ili da trazim kvar negde drugde. Hvala unapred.
Slika
Mali kosovski oglasi. Napravi novi ili trazi oglas za auto,
oglas za nekretnine, oglas za posao, oglas za telefon, oglas za ljubimca...

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“