Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Mozda drzac motora?

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
andinda
Poruka: 17
Član foruma od: utorak, 4. feb. 2014. u 19:55h

Mozda drzac motora?

Poruka od andinda » utorak, 6. maj 2014. u 23:19h

U pitanju je focus 1.6 2001. Prilikom menjanja iz 1 u 2 (naročito pri naglom dodavanju gasa(ili naglom oduzimanju gasa) i naglom puštanju kvačila trese i čuje se neki tupi zvuk. U vožnji je sve normalno. Pretpostavljam da je neki držač motora ili menjača, nemam poima.
Set kvačila sam menjao pre 1000km.
Čitao sam neke slične objave ili su dizelaši, ili neki drugi modeli fordova ili su simtomi donekle slični. Kolko u stvari ima držača? Gde su(za onaj ispod posude sa G12 znam)i kako izgledaju. Ako i ustanovim o čemu se radi po postovima variraju neke cene od 70-170e, verovatno i od nosača koji je u pitanju, a i proizvođača Ne znam kolko su baš taze cene?
Poz i hvala

pegaz
Poruka: 475
Član foruma od: četvrtak, 15. nov. 2012. u 21:32h

Re: Mozda drzac motora?

Poruka od pegaz » sreda, 7. maj 2014. u 17:14h

Imas jako slican problem kao i ja o cemu sam pisao u http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 38&t=19645

andinda
Poruka: 17
Član foruma od: utorak, 4. feb. 2014. u 19:55h

Re: Mozda drzac motora?

Poruka od andinda » sreda, 7. maj 2014. u 21:00h

Pegaze, pročitao sam sad i ovo što si nekad pisao. Isto se i kod mene dešava ovo sa rikvercom(ali samo sa njim,ništa 5), ali ga nisam pominjao,;nisam znao da ima izgleda veze sa manjačem. Navratio danas kod nekog KVAZI majstora,držači su svidobri, napravi me na onog iz ˝Priče iz majstorske radionice˝-ajde deco svi da mi ovde slušate. A kako se i kad čuje. A najbolje da mu prebaju u manastir, pa il će radi il neće... MORE MARŠ šljame
I zajebo sam da gatam i da me kojekakvi ošljari zajebavaju. Ono ide, i radi, al me žao da se ne sjebe nešto još više-e onda ću DUMREM.
Fala, ovo je najpribližnije i najlogičnije što se dešava

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“