Molim za malu pomoc.Kada gurnem kljuc u cilindar za paljenje iz nultog polozaja ne mogu prebaciti na kontakt
Brava je blokirana i ko zna kakvom stanju posto sam malko silio pri pokusaju da upalim
Kakva su vasa iskustva mogu li otici kupiti novi cilindar u radnji zameniti cilindar gurnuti kljuc i nastaviti koristiti dalje
Ili da idem u zemun kod bravara dam 5000 dinara on popravi cilindar da mi jos jedan kljuc i ja nastavim dalje
Unapred zahvalan
Kontakt brava mondeo 2002 god
Moderator: Dragomir
- Svetozar
- Poruka: 3
- Član foruma od: subota, 24. nov. 2012. u 23:48h
- Kontakt:
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Kontakt brava mondeo 2002 god
A da li se to desilo 'preko noci' ili je brava i ranije zapinjala? Teoretski mozes da zamenis samo ulozak brave, ali onda (naravno) imas i drugi kljuc samo za paljenje auta... plus, ne znam kako je odradjena blokada paljenja ("imobilajzer") na tvom autu, mozda bude potrebno da se u taj drugi kljuc prebaci elektronika sa starog.
(sent via Tapatalk)
(sent via Tapatalk)
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Svetozar
- Poruka: 3
- Član foruma od: subota, 24. nov. 2012. u 23:48h
- Kontakt:
Re: Kontakt brava mondeo 2002 god
Problem resen.Narezivanje kljuca 3500 din .Kupovina polovnog cilindra na otpadu pakovanje istoga dolazak majstora na teren da razbusi bravu (posto sam upropastio istu i drugacije se nije mogla skinuti) kostalo 5000 din.Ukupno 8500 din.Najvaznije da fercera ko sat sada