Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford mondeo trza na 2000 okretaja

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

bojcistv
Poruka: 2037
Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h

Re: Ford mondeo trza na 2000 okretaja

Poruka od bojcistv » subota, 14. mar. 2015. u 07:02h

Ja koliko znam dodje 150 Eur po dizni, ali ako se mijenja sve. Ne mora da bude toliko. Odredi se na licu mjesta sta treba da se radi.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."

McHammer
Poruka: 13
Član foruma od: subota, 7. mar. 2015. u 13:46h

Re: Ford mondeo trza na 2000 okretaja

Poruka od McHammer » subota, 14. mar. 2015. u 10:41h

Bio na testiranju dizne sve ok, sad me zanima, majstor mi rekao da to sto zatrza najvjerojatnije dolazi od toga sto imam fiksni zamajac a ne plivajuci (prijasnji vlasnik je stavio fiksni jer ga je jeftinije izaslo) pa me zanima jel to moguce, jer nije imao vremena sve temeljito pregledat(uletio sam nenajavljeno a imao je drugi auto narucen), dal je moguce da je tog zamajca, jer kada zatrza ne primjetim da motor zatrzanego taman negdje pred motorom, na spoju kvacila s motorom

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“