Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Problem u voznji

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
aleksandar04
Poruka: 4
Član foruma od: nedelja, 24. maj 2015. u 20:45h

Problem u voznji

Poruka od aleksandar04 » subota, 20. jun 2015. u 12:49h

Imam Ford Mondea 2.0 benzin-gas '98 god.
Pre dva meseca sam ga kupio.
Primetio sam u toku vožnje kada je na gasu da zatrzava. Odvezao sam ga u servis za gas , majstor je rekao da su svi parametri uredu.
Resetovao je sistem i postavio nove parametre, par dana je bilo malo bolje, sada opet se javlja zatrzavanje . Sve to napisano se dešavalo u toku vožnje na gasu , mada sam primetio da kada ga vozim i na benzinu da hoće da mu oslabi snaga tj. nema onu silinu da povuče ponekad. Kada mi se to desi u vožnji (na gasu) stisnem kvačilo i isturiram ga par puta ili isključim gas,vozim par sekundi na benzinu i onda ponovo uključim gas i on ide super narednih par kilometara,i onda sve ispočetka. Šta mu može biti??? Kome da se obratim za takav problemčić?? :suicide:

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21583
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Problem u voznji

Poruka od Markedjani » subota, 20. jun 2015. u 12:54h

bobina,kablovi,svećice... što se tiče trzanja.

gubljenje snage nisam skapirao jel se to dešava samo na benzinu,samo na plinu ili na oba goriva ?
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

aleksandar04
Poruka: 4
Član foruma od: nedelja, 24. maj 2015. u 20:45h

Re: Problem u voznji

Poruka od aleksandar04 » nedelja, 21. jun 2015. u 05:58h

Na oba goriva,pošto vozim na plinu tu sam i primetio ,mada dovoljno je da ga malo isturiram i opet ide normalno. kao da naidje neko zacepljenje pa ga turiranjem proteram.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“