Ford eskort 1.8 td interkuler
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: sreda, 10. jun 2015. u 18:36h
Ford eskort 1.8 td interkuler
Pozdrav,
desio mi se problem sa automobilom.
Upalio sam auto i radio je na leru oko 5min.nakon toga je sam podigao broj obrtaja(sam motor dodao gas)to je trajalo najviše pet sekundi.Motor je promenio zvuk kao da je izduvna grana otišla i kada sam ga normalno ugasio na ključ izbacio je ispod haube dim.sačekao sam jedno minut i upalio sam ponovo auto ali sada radi neravnomerno kao na dva klipa da radi.
Molio bih vas da mi pomognete ako neko ima slično iskustvo ili ako se neko razume da mi kaže šta bi to moglo biti i šta da očekujem.
desio mi se problem sa automobilom.
Upalio sam auto i radio je na leru oko 5min.nakon toga je sam podigao broj obrtaja(sam motor dodao gas)to je trajalo najviše pet sekundi.Motor je promenio zvuk kao da je izduvna grana otišla i kada sam ga normalno ugasio na ključ izbacio je ispod haube dim.sačekao sam jedno minut i upalio sam ponovo auto ali sada radi neravnomerno kao na dva klipa da radi.
Molio bih vas da mi pomognete ako neko ima slično iskustvo ili ako se neko razume da mi kaže šta bi to moglo biti i šta da očekujem.
- mbole
- Poruka: 15005
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
-
Re: Ford eskort 1.8 td interkuler
ma jesam pogledao sam i čini mi se da dimi od dole iz izduvne grane.taj dim je ispustio samo kad je digao broj obrtaja kad sam ga sledeći put upalio nije tako zadimio ali se čuje kao da je izduvna grana i od nje po malo sad ide dim ka gore ispod haube
- mbole
- Poruka: 15005
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jedino da pogledas da nije nesto puko, probila se grana, auspuh, neki dihtung, katalizator, ili nesto trece, otislo nesto na turbini...
Ovako napamet, tesko da neko moze da ti pomogne.
Ovako napamet, tesko da neko moze da ti pomogne.
Djak pesak 

-
Našli smo šta je .probio je dihtung glave motora