Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Fiesta 1.4 tdci 2006

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
nikolakosjeric
Poruka: 13
Član foruma od: sreda, 15. jan. 2014. u 23:24h

Ford Fiesta 1.4 tdci 2006

Poruka od nikolakosjeric » utorak, 1. sep. 2015. u 13:54h

Pozdrav ljubiteljima Forda, opet ja sa još nekim pitanjima oko moje Fieste. Zanima me da li se ventilator na Fiesti gasi nakon skidanja sa kontakta ili bi trebao da ostane upaljen dok ne spusti temperaturu? Pitao sam par ljudi koji su već imali Fiestu ali benzinca i na njihovim kolima ostaje upaljen dok se na mom dizelašu gasi odmah nakon gašenja automobila. Hvala Vam unapred i puno bi mi pomogli ako bi mi dali odgovor. :)

baronrajo
Poruka: 10
Član foruma od: petak, 27. sep. 2013. u 00:45h

Re: Ford Fiesta 1.4 tdci 2006

Poruka od baronrajo » sreda, 9. sep. 2015. u 11:11h

Druze, ja imam Ford Fiestu 1.4tdci 2003, i mogu sa 99.9% sigurnosti da ti tvrdim da se kod mene nije ventilator nikada čuo nakon gašenja motora. Ne bih rekao da je to pravilo, vrlo moguće da temperatura motora zadovoljava kriterijum koji dozvoljava da se ugasi ventilator po gašenju motora...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

nikolakosjeric
Poruka: 13
Član foruma od: sreda, 15. jan. 2014. u 23:24h

Re: Ford Fiesta 1.4 tdci 2006

Poruka od nikolakosjeric » petak, 11. sep. 2015. u 13:09h

Hvala druže na odgovoru, mada mi je to još palo na pamet da može da bude, jer Fiesta neće da se upali kad je zagrejana.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“