Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Letva volana Ford Focus tddi

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
kvaju
Poruka: 161
Član foruma od: sreda, 23. jul 2014. u 15:47h

Letva volana Ford Focus tddi

Poruka od kvaju » utorak, 6. okt. 2015. u 17:13h

Tupkanje koje se prosle godine čulo sa prednje strane auta jutri kad je hladno auto najviše, ispostavilo se da je letva volana, tako bar majstor kaže.
Uzeo je tocak stegao rukama i nesto lupao, i na prednjoj srednjoj strani se culo to glupo udaranje.

Sad imam neki put oko 2000km za obaviti, te me dosta troskova ceka gore, zanima me dali se smijem zaletiti i odgoditi promjenu letve, za nekih mjesec-dva?

Ne pušta ulje nigdje, nema lufta u volanu, bar ga ja ne osjećam.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Neša
VIP
Poruka: 5056
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Re: Letva volana Ford Focus tddi

Poruka od Neša » utorak, 6. okt. 2015. u 17:41h

Ja vozim tako skoro 50hilj.km sa tim lupkanjem. Mislim da Dragomir to lupkanje uspesno resava pravljenjem nove biksne od kvalitetnije plastike... Vazno je da ne pusta ulje i da nema lufta pri upravljanju.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

kvaju
Poruka: 161
Član foruma od: sreda, 23. jul 2014. u 15:47h

Re: Letva volana Ford Focus tddi

Poruka od kvaju » utorak, 6. okt. 2015. u 21:54h

Cuo sam da ima ljudi koji repriraju letve, pa da cujem samo s vama koju pametnu po pitanju ovoga. Polovna letva orginalna je oko 100€, +50€ ruke, samo ako potrefis na dobru polovnu :S

Sent from my A0001 using Tapatalk

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“