S obzirom da sam znao (pre same kupovine) da auto ima plivajući zamajac oborio sam cenu za 2/3 istog (zamajca) e sada...msm da je došlo vreme kad se razmišljam o kompletnoj zameni (set kvačila, druk i zamajac). Naime malopre sam prešao nekih 30km i primetio sam čudan zvuk i nisam siguran kako bih ga opisao (rado bih snimio zvuk ali tel posle pada mi snima neke čudne "haunted" zvukove...elem), ali nekako mi deluje kao da se čuje fr fr fr (msm debilno je ali ne znam kako bih opisao) i to radi u nekom kontinuitetu tipa fr fr fr frrrrrrrrrr i onda opet. Dizao sam haubu, zagledao ali ne mogu da skontam da li je to baš to. Spuštao sam se kod točka i slušao i čuje se neko klepetanje.
Gledao sam razne snimke na YT ali nisam došao do stadijuma lupanja (metalnog) ali i ovo je veoma iritantno. Zanima me da li je to to (msm na zamajac)? Da li je možda nešto drugo u pitanju?
Inače auto radi perfekt, otkako sam zamenio nosač sve je full (msm na buku i treskanje), malo troši nafte (4,85l/100km poslednje sipanje jutros), ulja ni trunke... pumpa ok, turbina ok....
Nadam se da ćete mi pomoći.
BTW, sutra ujutro sam planirao dubinsko pa ću usput i otići do majstora da oslušne
Unapred hvala svima.
P.s. (preporuka za te delove, mislim na marku....)