Auto generalno radi odlicno, pali na pola kljca, ladan drzi ler u zilet, ide odlicno, poteze odlicno, ne secka, sve na mestu, medjutim kad se zagreje, zna da "nemiruje"

Usput, od kada sam uzeo auto, imam neko sitno pucketanje iz usisne grane, kao mini detonacije, i one znaju da remete rad lera, na auto je pre par hiljda stavljen nov sekvent plin, i identicno se ponasa i na jednom i na drugom gorivu, i pre i posle ugradnje, nema razlike, tako da otklanjam tu soluciju...
Da napomenem da sam menjao vakum creva ispod usisa, menjao ventil za one uljne pare, probao sa drugim ler ventilom, cistio klapnu, pregledao svecice, bla bla ali nista se ne menja, auto identicno zeza, inace je motor u perfektnom stanju, ne trosi gram ulja, sagorevanje je odlicno, auspuh je beo, generalno, presao je jako malo itd..., kacili smo ga i na dijagnostiku ali ne pokazuje ama bas nikakve greske...
Ima li neko pametan predlog??
E da..., jos jedno pitanje, kada je auto u leru i lagano se zaustavlja, koci, bukvalno staje, pre nego stane, on sam da gas na delic sekunde, skoci na 1000-1100 obrtaja i vrati se, to uvek radi, pitao sam na par mesta, kazu da je to normalno i da to svaki radi, iako je meni nelogicno i to nikada ranije ni na jednom autu nisam video...