Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

gasi se na leru - Focus mk1

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
stevan77
Poruka: 3
Član foruma od: utorak, 18. jul 2017. u 12:24h
Kontakt:

gasi se na leru - Focus mk1

Poruka od stevan77 » sreda, 19. jul 2017. u 11:42h

Postovanje,
Skoro sam kupio Focus-a 1 i imam nekoliko "problema".Gasi mi se na niskim obrtajima,tj kada prebacim iz trece u drugu recimo kod zaustavljanja.Automobil ima plin ali se isto desava i na benzinu.Zamenio sam step motor,naravno polovan ali mi se i dalje desava doduse manje i imam utisak kada je auto hladniji.Ponekad kada stojim u mestu nemirno odreaguje.Ono sto sam jos primetio a to me vise zabrinjava je kada otvorim cep za sipanje goriva obicno na pumpi kao da cujem neki vakum(pritisak) pri otvaranju.Trudim se da imam dovoljno goriva uvek bar trecinu rezervoara.Sa ovim zavrsavam,imam utisak da losije pali za jednog benzinca tj vreba mu par sekundi kada zavergla a uvek ga palim na benzinu.Ako je neko raspolozen za odgovore hvala unapred i pozdrav.

darioculibrk
Poruka: 1211
Član foruma od: nedelja, 10. jan. 2010. u 22:47h

Re: gasi se na leru - Focus mk1

Poruka od darioculibrk » sreda, 19. jul 2017. u 12:31h

To sto se cuje kad otvoris cep od rezervoara je normalno.Tako pise u uputstvu za Focusa mk1.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Ford Focus 1.6 TDCi (115 KS) 2013 (2021-)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)

stevan77
Poruka: 3
Član foruma od: utorak, 18. jul 2017. u 12:24h
Kontakt:

Re: gasi se na leru - Focus mk1

Poruka od stevan77 » sreda, 19. jul 2017. u 12:42h

Hvala,nisam imao prilike da citam upustvo
Poslednja izmena: FM III, na dan sreda, 19. jul 2017. u 14:27h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nema potrebe da citiriaš prethodnu poruku jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju odgovori.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“