Re: Popravka grejaca zadnjeg stakla
Prijavi ovu poruku
Citiraj
Poruka
od kazalajt » subota, 24. apr. 2010. u 00:39h
Lak sam kupio u prodavnici auto delova Beo-car novi beograd blok 63, broj ulaza 44, ta radnja direktno gleda na ulicu koja razdvaja blok 63 i 64, ispred radnje ima parkiran reno 4, ne mozes da omasis ako si odavde, ako nemas mogucnosti da dodjes tu potrazi u nekoj blizoj auto radnji. Lak je u maloj bocici koja izgleda kao one male bocice u kojima se daju mirisi na probu. Na pakovanju pise PULSAR i ima slika nekog lika u svemirskom odelu kako lebdi, Koristi se za popravku kontakta na daljincima, zadnjeg grejaca....... u pakovanju dobijas i cetkicu maluda naneses lak.
Sto se tice pronalazenja prekida ja sam to uradio na sledeci nacin:
1. Sipao sam vrucu vodu u flasu koju sam isekao na pola
2. Zamaglio sam staklo sa tom parom od vruce vode tako sto sam je drzao ispod stakla
3. Kad sam zamaglio staklo upalio sam grejac
4. Na linijama koje ne rade sam gledao pazljivo dal se nesto desava
5. Gde se pojavi mali krug kao da je poceo da greje grejac tu je prekid (ako se to ne pojavi onda na liniji ima par prekida)
6. Osusio sam staklo suvom krpom
7. Izlepio sam papirnom trakom mesta gde su prekidi da bi dobio lepo finu liniju
8. Namazao cetkicom ta mesta
9. Posto nisam stigao ranije tek sam posle 2 dana proverio i sve je radilo (proveru sam vrsio isto parom) a i ne savetujem ti da probas odma dal sve radi jer mozes da zajebes stvar, namazi odlepi trake i probaj sutra dal radi jer mozes da ga razgradis ako odma krenes da proveravas sa parom i onda ne dobijas nista
Na mestima gde budes namazao srebro ce ti malo brze odmagljivati od ostatka linije al to nije toliko bitno koliko je bitno da to zavrsava posao.
Shix, E svaka čast gde nadje ovaj tekst

Nisam ni znao da ovako nešto postoji. Kad isproveravam kabliće, proveriću i ovo. Baš,baš dobar tekst.