Takve simptome sam i ja imao sa paljenjem i hladnim startom. Kod mene je bila i varijanta da ako ga parkiram nizbrdo auto pali normalno, ako ga parkiram normalno ili uzbrdo nema sanse da upali dok ne izvergla 15 sekundi. Majstori promenili creva, izbacili t- racvu kabla, stavili filter od vw koji ima drugaciji pad, ostavljali preko noci sa flasom i crevom...ali nista nije uspevalo. Odn kod njih upali bez problema kod mene nece. To je bilo negde aprila. Nakon nedelju dve prosli su hladni dani i auto je odjednom poceo da pali normalno bez verglanja.zoran tik tik piše:Kad ga jednom upalim posle pali ko lud,samo prvo paljenje nemoze da navuce gorivo,povuce vazduh. Odvrnuo dizne ide vazduh i kad zavrnem upali.
Poslato sa MYA-L11 uz pomoć Tapatoka
Mozda je bio problem do goriva, mozda je bio problem sto sam ja sipao dvotaktol u pun rezervoar pa tako zezalo palenje dok nisam potrosio taj rezervoar, mozda i majstori sredili pa se posle nedelju dve tek pokazalo da je uspela kombinacija vw filtera za gorivo i drugih kablova ili ko ti ga zna...uglavom od tada nista nije dirano a evo dosli opet hladni dani ispod minusa, auto pali ko mina.