Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Scorpio tesko pali cim ispod nule

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
igorxr3
Poruka: 96
Član foruma od: četvrtak, 12. jan. 2017. u 18:10h

Scorpio tesko pali cim ispod nule

Poruka od igorxr3 » petak, 22. dec. 2017. u 00:11h

Pozdrav ljudi. Isao da gledam jedan scorpio 2.0, motor sa jednom bregastom, efi, oko sto konja. Radi samo na plin, tesko pali cim temperatura u minusu, zaverglao sam ga tri puta i to bas dobro i upalio a bilo - 5C, i pod mokar ispod sve cetri patosnice, a nije truo odozdo. Kaze vlasnik da poprilicno trosi ulje, a nema da dimi, da naduva creva, i grejanje ima ali nije bas za pohvalu,kad se koci vuce malo ulevo i hoce prednji levi pre da se vuce od ostalih kad se nabode na kocnicu. Nije mu ni neka cena, dal je to vredno truda i sredjivanja?

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača
Poruka: 4946
Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h

Re: Scorpio tesko pali cim ispod nule

Poruka od Djole » petak, 22. dec. 2017. u 07:49h

Prvo nije normalno da auto pali direktno na plin potovo na minusu zbor raznih stvari. A da li se isplati da se zezaš sa tim zavisi od tebe i tvog finansijskog raspoloženja koliko si spreman da potrošiš para. To moraš odlučiti sam.
:ford2: Mondeo MK3, Ghia X - TDCi - 96KW viewtopic.php?f=6&t=19766&start=125

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21575
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » petak, 22. dec. 2017. u 09:13h

Ne isplati se.

Sent from my Mi 4i using Tapatalk

Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

van
VIP
Poruka: 9046
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » petak, 22. dec. 2017. u 12:09h

Da ga dobijes dzabe I sve radis sam pa je pitanje da li je isplatljivo samo zbog cene delova. Taj auto je min 26 godina star I za ceni sredjivanja moze sa uzeti maladji auto koji je ispravniji. Ako ti se bas svidja skorpion premeri mi kompresiju da znas u kakvom je stanju motor. On sigurno ima venturi plin I to ne ide ama bas nikako.

igorxr3
Poruka: 96
Član foruma od: četvrtak, 12. jan. 2017. u 18:10h

Poruka od igorxr3 » petak, 22. dec. 2017. u 18:28h

Sta cu kad pusta dusa voli te automobile oko 90g i starije, sve bih ja to uzeo i samo sredjivao i popravljao, sve mi se to svidja. I onda kad sve sredim meni dosadi i prodam, i tako u krug. Obican plin ima, lovato rasplinjac, nego ne znam odakle ona voda ispod tepiha, i kad se odvrne plin ide dobro ali tesko pali puca ona klapna, kad se zavije plin to mrljavo ali lepse pali. I covek tako vozi godinama unazad. A svideo mi se ovako solidno dobro izgleda i utegnut. Vuko sam punta sa taj scorpio nekih 4km,ma nije ga osetio kao da prazan isao tako i sa puntom isto

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“