Imam problem od skoro sa paljenjem koji se javlja povremeno.
Prvi put se desilo kada sam ujutru upalio auto, prešao 200m (stao do prodavnice) i kada sam posle nekih 10-15min pokušao ponovo da upalim samo je verglao. Pokušavao sam maltene sat vremena i na kraju kada sam skinuo plastiku sa motora, video sam da na dizni koja je skroz desno malo curi gorivo. Ono malo crevo na njoj je na kraju imalo rupicu, skratio sam to što je oštećeno i vratio, sada je suvo ali je posle toga upalio samo uz pomoć spreja.
Mislio sam da je to bio jedini problem jer je narednih 7 dana normalno palio i od tada sam prešao preko 1000km.
Danas mi se desila ista stvar, upalio sam ga ujutru, prešao oko 1.5km, ugasio ga i nakon nekih sat vremena ponovo nisam mogao da upalim, proverio sam creva dizni, sve je suvo, ali sam ponovo uz pomoć spreja upalio i nakon toga normalno prešao oko 60-70km.
Jedino što sam iz ovoga zaključio je da ne smem da prelazim male relacije kad ga ujutru prvi put upalim...

Na autu nije ništa značajno u skorije vreme rađeno, osim što je pre nekih 10ak dana promenjen cilindar kvačila i zamenjen akumulator.
Na odmoru sam pa mi je malo frka da me negde ne ostavi na sred puta...

Zna li neko šta može biti problem?