Ford Fiesta demontaza ventilatoru za grejanje
Moderator: Dragomir
- Ratibor
- Poruka: 236
- Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 12:30h
Ford Fiesta demontaza ventilatoru za grejanje
Pozdrav svima,
Pocelo je ovih dana kada ukljucim grejanje tj. ventilaciju da radi, da ventilator skripi i cvili. Zanima me da li neko zna na koji nacin mogu da mu pridjem i pokusam da podmazem. Nigde ne mogu na internetu da nadjem postupak. Nadam se samo da nije potrebno demontirati citavu tablu.
U pitanju je Fiesta mk6 2002. god.
Pocelo je ovih dana kada ukljucim grejanje tj. ventilaciju da radi, da ventilator skripi i cvili. Zanima me da li neko zna na koji nacin mogu da mu pridjem i pokusam da podmazem. Nigde ne mogu na internetu da nadjem postupak. Nadam se samo da nije potrebno demontirati citavu tablu.
U pitanju je Fiesta mk6 2002. god.
Moj ford stari nikad se ne kvari
- FiestaBG87
-
- Poruka: 5869
- Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h
Re: Ford Fiesta demontaza ventilatoru za grejanje
Ima zezanja oko skidanja, pola table moraš skinuti, ako stignem večeras ti mogu napisati nešto oko skidanja.
- FiestaBG87
-
- Poruka: 5869
- Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h
E sad, da me ubiješ ne znam jel moraš celu masku oko radia da skines da bi prišao ili samo kasetu, moj ti je predlog da skines sedište i ko covek da legnes da bi video, skinuo ventilator, ventilator je sa desne strane skroz u ćošku ispod neke plastike, klapne, sve će ti biti jasno kad zalegnes i pogledaš, skidao sam ga jednom i nikad vise, ima na youtu postupak skidanja reostata i mislim da na tom klipu ima i kako se skida ventilator, klip je engleski i delovace ti kontra.
-
- Poruka: 42
- Član foruma od: sreda, 28. sep. 2016. u 18:44h
Već pisano u ovoj temi
https://www.fordclubserbia.org/forum/vi ... 62#p466662

Ford Fiesta Mk 5 1.4 Duratec
- Ratibor
- Poruka: 236
- Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 12:30h
Hvala vam, moracu to da odradim sto pre. Hvala i na linku za drugu temu, nisam uspeo da pronadjem sam.
Moj ford stari nikad se ne kvari