Ford Transit 2.5 td neće da vuče
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 28
- Član foruma od: petak, 8. avg. 2014. u 00:47h
Ford Transit 2.5 td neće da vuče
Pozdrav svima nisam ulazio dugo na forum ali evo da vam se pohvalim kupio sam Ford Transit 2.5 td iz 1998. godine ali posle nekoliko kilometara od kupovine javio se problem upali se check lampa i potpuno izgubi snagu. Remontovana turbina jer je bila u lošem stanju međutim to nije rešilo problem, kombi ide vuče bez problema sve dok se lampica ne upali. Kada se upali prosto gubi snagu na ravnom neće preko 70 na uzbrdicama jedva izađe u drugoj i veruje mi vrlo je jezivo na autoputu ići 30 km/h.
Ako znate šta može biti problem pišite molim vas.
P. S. Ima obd2 džek pokušao sam ga priključiti na delphi dijagnostiku međutim ne očitava ga obišao sam sve majstore u Vranju čak ni servis koji radi samo Fordove nema dijagnostiku za njega.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Ako znate šta može biti problem pišite molim vas.
P. S. Ima obd2 džek pokušao sam ga priključiti na delphi dijagnostiku međutim ne očitava ga obišao sam sve majstore u Vranju čak ni servis koji radi samo Fordove nema dijagnostiku za njega.
- ljuba power
- Poruka: 2712
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Re: Ford Transit 2.5 td neće da vuče
koji motor 2,5? 115ks ili 85ks,100ks
-
- Poruka: 654
- Član foruma od: subota, 22. dec. 2018. u 22:23h
samo lukas pumpa je tu problem ili pumpa niskog pritiska
-
- Poruka: 28
- Član foruma od: petak, 8. avg. 2014. u 00:47h
Saobraćajna kaže 63 kw, a koliko stvarno ima ne znamljuba power piše:koji motor 2,5? 115ks ili 85ks,100ks

- ljuba power
- Poruka: 2712
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
boš pumpa pravi problema u većini slučajeva.nadji dobrog bošistu pa mu oteraj auto