Pokusacu da skratim pricu najkrace.Imao sam los EGR pri kupovini auta,zatvorim ja njega i naravno izbaci mi gresku istog trenutka.Kasnije ja lepo odlucim da kupim NOV egr i ugradim.Uradim ja to sve, mada djavo mi ne da mira ...pa rekoh ajde sad cu taj novi da zatvorim.(Svi vicu dobar EGR je zatvoren eger

) Danas moj majstor i ja(Majstor mi je sacuvaj te boze ne ume saibnu da vrati

) zatvorimo fizicki taj EGR i vratimo sve na svoje mesto ("Pod znacima navoda).Krenem ja u jednu voznju od 50km da probam i prijatno se iznenadim.Auto lepse i lakse ide.Osetno jaci pri manjim obrtajima...vratim se kuci.Ugasim auto i opet upalim kad eto javi se greska MAF.Naravno moj majstor i ja nismo vratili dzek na mesto posle sklapanja.....jbga kakav majstor dobro je da mi auto ide

ali sta je tu je.Nakacim ja njega ukljucim dijagnostiku i obrisem gresku.Odem opet u jednu voznju ocekujuci da mi izbaci EGR error ili bilo sta ...medjutim nema nicega.Nijedne greske.EGR nisam softverski gasio samo smo fizicki ubacili ploocicu.Rekoh necu da pitam mog "majstora" jer nema pojma kako god da okrenes

pa rekoh da pitam ovde koju gresku treba da ocekujem da izbaci posle fizickog zatvaranja EGR-a?