klima focus mk1
Moderator: Dragomir
- ljuba power
- Poruka: 2712
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Re: klima focus mk1
naravno da može,200 din košta deo
-
- Poruka: 89
- Član foruma od: subota, 3. maj 2014. u 20:25h
Da se nadovezem,mozda je neko imao isti slucaj.Focus je u pitanju mk1,tddi 90ks.Kad ukljucim klimu upali se kopresor,ventilator na hladnjaku ...ne gase se ali hladjenja nema.
- djekic
- Poruka: 151
- Član foruma od: četvrtak, 23. apr. 2009. u 12:29h
Nema froen !
-
- Poruka: 89
- Član foruma od: subota, 3. maj 2014. u 20:25h
Moguce,nisam proveravao.Video sam da pisu da kada gasa nema kompresor se sam gasi.
- duratecHE
- Poruka: 4277
- Član foruma od: petak, 5. sep. 2014. u 12:31h
- Kontakt:
Kada fali bas malo- ne hladi
Ako fali npr 50gr i vise onda gasi kompresor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako fali npr 50gr i vise onda gasi kompresor
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=MvZn6SWP2H8
drift znaci Ken Block....
drift znaci Ken Block....
- salebevana
- Poruka: 12
- Član foruma od: subota, 30. jun 2018. u 17:48h
- Kontakt:
Imao sam isti slučaj, klima je radila na 1, a na 2,3,4 lampica se gasi i prestane sa radom, kod mene je bio u pitanju reostat koji je majstor zamenio a ujedno sam i servisirao klimu zamenio ulje u kompresoru i napunio sa 740 g freona.
Brojanice Milojević https://brojanicasrb.com
-
- Poruka: 46
- Član foruma od: subota, 15. dec. 2018. u 21:27h
Imam problem sa klimom od letos ali zbog gužve u servisima niko nije hteo da se bakće sa mojim problemom pa eto moram da ga rešavam zimi.
Naime, klima je punjena, puštao je hladnjak, zamenjem je zajedno sa sušačem i sve što je ispod haube to je sanirano ali problem i dalje postoji jer u sistemu i dalje negde pušta kada se nakači uređaj za punjenje tačnije umesto da drži pritisak on konstantno pada na minimum. Majstor sumnja na hladnjak u kabini ali nema vremena da to radi tako da je ostalo na tome.
Mene interesuje da li neko zna nekog ko servisira klime na Fordovima i ko bi se upustio u reševanje ovog problema pošto koliko sam razumeo ovog nevoljnog majstora potrebno je skidati celu instrument tablu a za to treba dosta vremena a i para pa sam u dilemi da li to uopšte raditi ? Koliko uopšte da očekujem tu investiciju (pre svega mislim na ruke bez delova) ?
Naime, klima je punjena, puštao je hladnjak, zamenjem je zajedno sa sušačem i sve što je ispod haube to je sanirano ali problem i dalje postoji jer u sistemu i dalje negde pušta kada se nakači uređaj za punjenje tačnije umesto da drži pritisak on konstantno pada na minimum. Majstor sumnja na hladnjak u kabini ali nema vremena da to radi tako da je ostalo na tome.
Mene interesuje da li neko zna nekog ko servisira klime na Fordovima i ko bi se upustio u reševanje ovog problema pošto koliko sam razumeo ovog nevoljnog majstora potrebno je skidati celu instrument tablu a za to treba dosta vremena a i para pa sam u dilemi da li to uopšte raditi ? Koliko uopšte da očekujem tu investiciju (pre svega mislim na ruke bez delova) ?
- sarabo
-
- Poruka: 2094
- Član foruma od: utorak, 6. jun 2017. u 13:16h
Ja kad ima potrebe teram auto kod Pilip klime na Altini
Poslato sa HRY-LX1T pomoću Tapatoka
Poslato sa HRY-LX1T pomoću Tapatoka
Fiesta 1.8 d ( 1997 )
Focus MK1 1.8 tdci 74 KW ( 2002 )
Focus MK2 1.6 tdci 80 KW ( 2005 )
C max MK1 FL 1.6 tdci 66 KW ( 2008 )