pad napona na leru fokus tddi
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 219
- Član foruma od: petak, 2. avg. 2019. u 19:02h
pad napona na leru fokus tddi
drugari,skoro sam remontovao alternator kod poznatog majstora gde je dijagnostikom alt utvrdjeno da treba da se zameni regler,kolektor i neki lezaj u alt,naime sve radi super,napon na leru bez potrosaca je oko 14.6V ali kad uplaim neki veci potrosac tipa odmagljivanje soferke gde se aktivira i klima uredjaj napon padne na 13.3V naravno sa ualjenim svetlima,radiom,i grejacem zadnjeg stakla,cim malo pipnem gas napon se penje na 14.4V ali na leru pada i opet mali gas i popne se..
Cak i kad ukljucim bukvalno sve potrosace na leru napon padne na oko 13V ali pri minimalnom pritisku na gas raste do opsega 14.4, 14.7V,jel stvar za uzbunu ili je to ok..
pri menjanju reglera sam rekao da mi stave najskuplji,to su i uradili,ugradjen je neki engleske proizvodnje,ne znam ime ali mu je cena 7000din
Hvala
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Cak i kad ukljucim bukvalno sve potrosace na leru napon padne na oko 13V ali pri minimalnom pritisku na gas raste do opsega 14.4, 14.7V,jel stvar za uzbunu ili je to ok..
pri menjanju reglera sam rekao da mi stave najskuplji,to su i uradili,ugradjen je neki engleske proizvodnje,ne znam ime ali mu je cena 7000din
Hvala
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Re: pad napona na leru fokus tddi
Ok je to
-
- Poruka: 219
- Član foruma od: petak, 2. avg. 2019. u 19:02h
nadam se,izludjuje me uskladjenost ECU i alternatora kod ovog focusa
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Ne znam zasto se zamaras sa time. Nemas lampicu? Imas ok punjenje sa svim potrosacima? Vozi to
- acadimke
- Poruka: 1709
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001