2.0 HDI ne pali
Moderator: Dragomir
- borisbg88
- Poruka: 151
- Član foruma od: četvrtak, 30. nov. 2017. u 09:58h
2.0 HDI ne pali
Znam da nije Ford, u mom slucaju je u pitanju Citroen C5, ali s obzirom da dele motorizaciju, mozda neko ima ideju sta bi ovo moglo da bude, dakle, C5 2005god, 2.0 HDI 100KW, ponekad, samo leti ili kada je preko 20ak stepeni, obicno nakon nekoliko uzastopnih gasenja i paljenja auta, npr krenem negde i stanem usput na par mesta auto nece da upali. Ne izbacuje nikakvu gresku, samo vergla, normalno, ali ne pali, prestanem da verglam i onda upali iz drugog ili treceg verglanja uglavnom normalno, kazem uglavnom jer mi se ponekad ucini kao da malo teze sastavi, ali za nijansu samo. Nema pravila kada se desava, npr zimi nikada, a leti moze i 2 puta dnevno, a nekad ne po 15 dana. Napominjem isto tako nikad na hladan motor, uvek na vruc...
Ima li neko ideju sta bi moglo da bude, samo cekam kada ce mi crci alnaser...
Ima li neko ideju sta bi moglo da bude, samo cekam kada ce mi crci alnaser...
- Djolemc
- Poruka: 128
- Član foruma od: subota, 8. avg. 2020. u 11:59h
Re: 2.0 HDI ne pali
Meni se almera tako ponašala kad je crkavao regulator pritiska goriva na pumpi. Sad, dal' je to slično sa tvojim motorom, nemam pojma...
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
- FiestaBG87
-
- Poruka: 5869
- Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h
Imas servis neki ispod pruge u starom delu Zeleznika ili da dodjes do mene da komsija pogleda, mora da se nakaci na dijagnostiku da se vidi pritiska u tom trenutku.
- borisbg88
Problem je sto se to naravno nikada ne desi kada sam u blizini dijagnostike, pokusavao sam i da prouzrojujem, ali naravno tada nece....
- FiestaBG87
-
Pritisak pokaze sve, cak i do senzora radilice pre moze biti jer hoce da baguje kada se ugreje, dodjes jedan dan do mene pa ce ga nakacimo da vidimo pritiske
- borisbg88
Ajd, sutra putujem na par dana, pa se javljam od utorka kad ti bude odgovaralo. Hvala!
- FiestaBG87
-
Tu sam popodne, samo moramo da se dogovorimo da vidim kad je komsija kod kuće, kod njega mi dijagnostika, radi 12-24 tako da ce se uklopimo.