Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pomoć-Mondeo MK4 2009 1.8tdci blaupunkt nx navigator otkazao

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
zodini
Poruka: 7
Član foruma od: petak, 12. sep. 2014. u 20:52h

Pomoć-Mondeo MK4 2009 1.8tdci blaupunkt nx navigator otkazao

Poruka od zodini » subota, 13. jul 2024. u 17:29h

Pozzz ljudi, pomoć ako neko zna. Na letovanju sam ...., otkazao mi je radio klimatoronik na mom Mondeu mk4 1.8 tdci 2009 prefacelift -model sa nx blaupunkt navigator radio/cd/navigacijom sa touch ekarnom convers+. Manje više radio mi i ne treba ali nikako ne mogu da uključimo klimu. Da li postoji neka kombinacija taster za pokretanje ventilacije (radi u auto modu ali bez hladjenje) ili postoji neka šema preko forscan-a , imam kod sebe obd dijagnostiku, sa prekidačem, za laptop bi se već nekako snašao. Neko neki predlog?

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Re: Pomoć-Mondeo MK4 2009 1.8tdci blaupunkt nx navigator otkazao

Poruka od Pančevac » subota, 13. jul 2024. u 20:32h

Da li si probao, preko levog i desnog dugmeta da podesiš temperaturu?
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

zodini
Poruka: 7
Član foruma od: petak, 12. sep. 2014. u 20:52h

Re: Pomoć-Mondeo MK4 2009 1.8tdci blaupunkt nx navigator otkazao

Poruka od zodini » utorak, 23. jul 2024. u 07:58h

Uspešno rešen ,, problem". Nakon dva dana upalio se sam i krenuo da radi-pretpostavio sam da je neki kontakt. Nisam kod sebe imao ključeve za skidanje maske radija te sam sačekao da dodjem sa mora ubacio ga u garažu i skinuo navigaciju. Najverovatnije od temperature i vibracija se konektor malo razmrdao (onaj zub koji ga fiksira se pomerio) . Prešpricao sam kontakt sprejem i vratio nazad-sada sve fercera OK

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“