Pozdrav
Naime imam jednu dilemu. Uskoro tehnicki a vrijeme je da rijesim ovjes i amortizere da nemam iznenadenja na tehnickom. Gledajuci ponudu za dijelove sto mi treba ima ih hrpu pa me zanima vas savjet od kojeg uzeti. Prioritet ki je kvaliteta sakog dijela.
Za amortizere ponuda Bilstein, Monroe, KYB
Ovjes; Wishbone ili kako se zovu na nasem Delphi, Monroe, TRW, Lemforderer, Schaffler
Zglob letve volana (unutarnji i vanjsko ) samo Febi
Seleni prednjeg mosta samo GSP
Koja je vasa preporuka za uzeti od navedenog ili vasa preporuka? u obzir me zanima samo kvalitetni zamjenski dijelovi
Pomoc oko proozvodaca dijelova Mondeo mk4
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 89
- Član foruma od: nedelja, 3. sep. 2023. u 17:02h
- dax92
-
- Poruka: 7641
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Re: Pomoc oko proozvodaca dijelova Mondeo mk4
Od amortizera Bilstein, Kayaba, Sachs, manje vise sta god od njih uzmes...
Viljuske Lemforder ili Meyle HD
Silent blokove mosta nadji nesto kvalitetnije, cini mi se da i njih ima Meyle i Lemforder.
Viljuske Lemforder ili Meyle HD
Silent blokove mosta nadji nesto kvalitetnije, cini mi se da i njih ima Meyle i Lemforder.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Poruka: 187
- Član foruma od: petak, 29. nov. 2024. u 21:34h
Re: Pomoc oko proozvodaca dijelova Mondeo mk4
Schaffler/Ina/Fag kad je trap u pitanju je u stvari ruvile i on je oduvek bio smece. Ruvile kao brend je prodat nekom drugom.
TRW delove ja stavih pre 15ak km i evo dosli su do kraja. Jedan kraj spone i verovatno jedan izlaz su ponovo za zamenu. Toliko o kvalitetu.
Od amortizera u poslednje vreme hvale Sachs pa tako i ja stavih 2 komada napred i ok su. Za KYB kazu da su tvrdi.
Ako mozes da nadjes Lemforder za ostalo, on bi valjda jos uvek trebao biti ok. Febi je takodje ok. Sa Meyle nemam mnogo iskustva.
TRW delove ja stavih pre 15ak km i evo dosli su do kraja. Jedan kraj spone i verovatno jedan izlaz su ponovo za zamenu. Toliko o kvalitetu.
Od amortizera u poslednje vreme hvale Sachs pa tako i ja stavih 2 komada napred i ok su. Za KYB kazu da su tvrdi.
Ako mozes da nadjes Lemforder za ostalo, on bi valjda jos uvek trebao biti ok. Febi je takodje ok. Sa Meyle nemam mnogo iskustva.