fokus pokus
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 35
- Član foruma od: četvrtak, 28. jun 2012. u 08:01h
Re: fokus pokus
Za sada je dobro, jel moguce da je crevo bilo busno nesto mili mili jer od kad je promenjen0 i tise i mirnije radi nego pre potrosnja je ista.pozdrav
-
desilo se opet , pa je majstor merio prelive i naprimer na 1,2, i 4 preliva 1 1.5 i 1 nekih podeoka a na trecem 5 .bice reparacija dizne al samo da odem u bt diesel ili vec negde da se to odradi kako treba .pitanje jel moze da se radi jedna dizna ili se preporucuju sve cetiri i zbog cega pozdrav. e zaboravih neka univerzalna dijagnostika pokazala problem sa pritiskom goriva
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Pritisak sa gorivom je zbog dizne.Najbolje je da se repariraju sve dizne a i kontrolu pumpe
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
hvala puno pozdrav
-
da malo osvezim dogadjaje desilo mi se jednom u martu isto da nije upalio, isto sutra upalio normalno izdimio drugi put ok i od onda nista do pre nedelju dana tad ga nisam upalio ni sutradan, prekosutra dao majstoru kljuceve on dosao upalio iz prve i proveravao sva creva kaze kao izliftirao sistem i t5ako od tad radi normalno, Nego hteo sam da pitam kakvi su simptomi kad ona pumpa iz rezervoara ne radi ili povremeno zeza, Hvala unapred
-
i tako prodje skoro dva meseca da auto radi perfektno i evo opet me zezao sa paljenjem i sta sam primerio, i u martu i sad sam ga vozio pre tog zezanja po truckavom poljskom putu jedno kilometar ovaj put a prosli put dva tri kilometra , sta zakljucujem nesto kad se drmusa previse pusta vazduh u sistem i onda on stigne do pumpe i nece da upali garant je to.koliko neko od majstora naplacuje menjanje svih creva od goriva ali svih .hvala unapred
-
Da malo ozvezim temu. odradjeni su injektori na autu , ja ga dovezao kuci ono sve isto, sta isto, jos gore ugasio se sam, sto se nikad nije desilo pre toga da se gasi problem je bio start. ja lepo reklamirao majstor trazio sta bi jos moglo da bude menjao regulator pritiska drugu pumpu i nakraju reklamirao injektore i sad je auto tri dana ponovo kod mene ,ali e to ali , nije kao pre tj pali sve ok nema blinkanja lampe nikako, ali kad dam gas prima ga kao sto je i do sad bili do 2000 a oko 2000 sam ja pocinjao da osecam onu lopatu u ledja sto neko rece u nekom postu. ide on i preko 3000 obrtaja ali kao da turbo tu nesto zeza . sad cu ja kao laik da pitam jel kad se skida pumpa moraju i da se skidaju i ta creva od turba ili sta vec jos? da nije slucajno nesto pogresna vraceno? ili nije dobro dotegnuto malo je bilo nategnuto oko te reklamacije pa je mozda dalje odradjeno na brzinu , e da dva puta sam osetio kao da secne al nista ne puno samo sec sec , a drugi put samo jednom sec . ako ima neko neki predlog majstor mi je 50 km da sad ne idem zbog toga mozda je neka selna nesto bezveze
-
- Poruka: 70
- Član foruma od: ponedeljak, 5. nov. 2012. u 09:57h
nas je tako slicno zezao senzor bregaste na mondeu 2001 20 tdci. nista od dijagnostike dok jednog dana vise nije hteo uopste da upali.tek tada je prijavio gresku. ali takodje smo imali problem i sa diznama na focusu. tako da imas dve opcije.